Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: niechętna wyjścia ze strefy komfortu/niepewna siebie.

Na początek rozejrzyj się za jakimiś konkursami fotograficznymi. Zestaw jej porfolio, umieść zdjęcia na portalach dla fotografów - tak żeby się nie napracować. Jakieś sukcesy na tych polach powinny pomóc przełamać tę niechęć.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim zamiast przekonywać do całkowitej zmiany ścieżki zawodowej namów do zrobienia paru sesji "do portfolio", zanim wróci do pracy. Popytaj w pracy, wśród znajomych czy ktoś nie chce sesji ciążowej, z maluchem. Tak żeby weszła w to na spokojnie. Jak Twoja partnerka zobaczy, że jest zainteresowanie, że sprawia jej przyjemność fotografowanie "dla pieniędzy" porozmawiacie o tym że może nie warto wracać do "tabelek"
  • Odpowiedz
@mirko_anonim moja różowa zajmuje się pomocą takim różowym. Sam ją namówiłem rok temu na rzucenie mega dobrze płatnej pracy by iść na swoje. A ja wcześniej rzuciłem jeszcze lepiej płatną pracę by realizować swoje pasje. Więc coś o tym wiemy. Jedyna różnica że swoje zrobiliśmy po 40tce. Czyli późno;(
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ładne zdjęcia to nie wszystko, wiele osób takie robi. Najparwdopodobniej z tego nie wyżyje przez najbliższe lata ale jeżeli chcesz mieć spełniona i szczęśliwa dziewczynę to pchaj ja w ta stronę
  • Odpowiedz