Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jak zapomnieć o byłej? Pierwszy raz w życiu zależało mi tak na kimś
Już uświadomiłem sobie, że nigdy w życiu jej nie spotkam i nic specjalnego w niej nie było, długą liste wad wypisałem i dalej obrzydzam ją sobie

Minęły już dwa tygodnie, a ja po ponad tygodniu wylądowałem z inną dziewczyną w łóżku
Skończyłem chyba w minute i po tym nie chciało mi się nawet sprawić tej dziewczynie przyjemności, czułem obrzydzenie...
Kiedy takie coś minie...

#zwiazki

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): chyba sie domyslasz co wiekszosc kobiet robi po zakonczeniu zwiazku? Pewnie tego samego dnia byla na tinderze czy innym gowno portalu dla bab. To powinno wystarczyc zebys sobie dal spokoj a zamiast tego ty sie sam zachowujesz jak baba

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
·
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @N0vember: Właśnie przed ex umiałem wytrzymać bardzo długo, później ją poznałem i polubiliśmy szybkie zbliżenia

Z tą już tak mi się chciało, że nawet w środku skończyłem, po prostu wiedziałem po co do niej ide, a że uległa po
  • Odpowiedz
@mirko_anonim każdy koniec relacji przeżywa się jak żałobę, która ma różne etapy i by się wyleczyć z kogoś to trzeba te etapy po prostu przeżyć. Najlepiej jest skupić się na sobie i robić tylko to co sprawia nam przyjemność i nie powoduje cierpienia czy smutku innych. Dlatego nowe związki będą tylko odskocznia się się skończą gdy przeżyjesz żałobę albo nawet dużo wcześniej wiec lepiej sobie to początkowo odpuścić. Najlepiej zajmować sobie
  • Odpowiedz