Aktywne Wpisy

Wygryw_z_wyboru +62
Po ponad 3 latach oczekiwania dostałem w końcu telefon z Kruka. Zdziwiłem się bo chodziło o model który zamówiłem niedawno (kwiecień 2025), Oyster Perpetual 36. Podobno to była druga sztuka w tym rozmiarze którą otrzymał salon przez te 11 miesięcy. W rozmiarze 41 nie dostali do tej pory ani jednego.
Czekam jeszcze na DJ 36 (listopad 2023) i GMT GRNR (kwiecień 2024).
Myślałem już że trafiłem do nich na czarna listę bo 3 lata
Czekam jeszcze na DJ 36 (listopad 2023) i GMT GRNR (kwiecień 2024).
Myślałem już że trafiłem do nich na czarna listę bo 3 lata
źródło: 1000202769
Pobierz
pyra1990 +7
#wykopefekt
Jak pozbyć się samochodu ze swojego miejsca parkingowego ?? Żaden sąsiad się nie przyznaje, a kartki za wycieraczką nic nie dają. Rence opadują...Macie Mirki możliwość ustalenia danych właściciela??
Jak pozbyć się samochodu ze swojego miejsca parkingowego ?? Żaden sąsiad się nie przyznaje, a kartki za wycieraczką nic nie dają. Rence opadują...Macie Mirki możliwość ustalenia danych właściciela??
źródło: 1000022005
Pobierz

wydawanie pieniędzy na kobietę to nie strata tylko inwestycja
Im lepiej wyglądasz tym mniej możesz mieć kasy bo nie jest taki wstyd się z toba pokazać. Niestety im jesteś brzydszy tym potrzebujesz dużo więcej kasy. Zakładając, że OP ma 2-3k miesięcznie na beciakowanie i nie ma chętnej oznacza to, że jest za brzydki żeby mógł być beciakiem przy takim nakładzie finansowym. Warto tutaj zwrócić uwagę,
Oczywiscie trzeba też pamiętać, że to, że dzisiaj dajesz 10k nie oznacza, że za 2-3 lata partnerka
@CloudSpanner: @Eugeniusz_Zua wybaczcie Panowie, ze sie wtrace w Wasza wymiane zdań, ale juz wolalbym miec 4 spotkania w miesiacu z jakas ladna panna za tysiaka za godzine niz ladowac 10 koła za stały układ z jakas przecietniara xD a ide o zaklad, ze ona na boku by sie pruła z chadami a wciskala kit, ze
@przegryw162cm: To pewnie lepszy układ
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91