Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: Widziałem Twój komentarz po tamtym wpisem który mnie dotyczył. To nie ja go zdjąłem.

Rozumiem Twoje przesłanie, ale niezbyt wiem, czego byś ode mnie oczekiwał? Ja takie wpisy traktuję jako ciche wołanie o pomoc, więc co mógłbym zrobić więcej oprócz zaoferowania zwykłej szczerej rozmowy?
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 2
Anonim (nie OP): Nie to co Ty, freethinker moralista, pogromca mobbingujących szefów, puppetmaster kołchozowych śmieszków. Dzięki, że nas prostaczków uświadomiłeś. Bo my nic nie wiemy, Ty wiesz za to wszystko. Nie jesteśmy godni...

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 4
✨️ Autor wpisu (OP): @digitallord, w tym konkretnym przypadku nie wiem co mógłbyś zrobić. Problem jest systemowy i przedstawiłem go pokrótce we wpisie.

A czemu nie jest rozwiązywany? Bo nikogo nie obchodzą przegrywy.
Wszystkie kampanie jakie są prowadzone nie dotyczą przegrywów. Wszystkie filmiki na jutubie o osobowościach nie dotyczą przegrywów. Ta książka hipokrytek herzyk i wieczorkiewicz (celowo małą literą) to kpina, lewacki koń trojański i próba nabicia kabzy.

To co się sprzedaje,
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @guts-purek, super, a teraz sprawdź tego, który oferował "pomoc"to zobaczysz, że sam gardzi przegrywem, a będzie tutaj udawał moralizatora. A może ten człowiek, który potrzebował rozmowy chciał aplikować na modka anonimowych, a moralizator go odrzucił? Czyli w sumie zrobił to co z przegrywem robi społeczeństwo całe życie.

• Odpowiedz