Aktywne Wpisy

thisismaddnes +37
Dzisiaj minie miesiąc abstynencji #alkoholizm . W nawiązaniu do poprzedniego mojego wpisu ,kiedy były to początkowe 5 dni. Trzymam się dzielnie i czuję się tak świetnie, że zamiast kryzysów to tylko napędza mnie każdy kolejny dzień do pozostania w trzeźwości.
Poprawa na każdej płaszczyźnie od czystego umysłu, wracającej pomału większej koncentracji, poprawa w myśleniu, jedzeniu, gdzie w końcu MAM SIŁĘ!, a nie zwlekam się z łóżka jak wcześniej, gdzie chciało
Poprawa na każdej płaszczyźnie od czystego umysłu, wracającej pomału większej koncentracji, poprawa w myśleniu, jedzeniu, gdzie w końcu MAM SIŁĘ!, a nie zwlekam się z łóżka jak wcześniej, gdzie chciało

Wycu91 +12
Memy z tagu #gielda powoli przejmują gorące.
Co sie stało z tym portalem xD
Co sie stało z tym portalem xD

Mireczki jak to jest?
Poznajesz fajna babeczke na tinderze, sama przechodzi na IG
mowi ci ze jest zaintrygowana twoja osoba z kazda kolejna wiadomoscia
a z dnia na dzien przestaje odpisywac...? jakis test? czy po prostu znalazla nowego chada?
#tinder
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: ale czy to jest komplement?
Brzmi podejrzanie. Brzmi jak jakis ukryty motyw, ale to juz nie wazne, bo skoro nie odp, to latanie za nia to utrata godnosci i szacunku do siebie. Pamietaj, ze to latawica z tindera. Pewnie ma wiekszy przebieg niz ty masz lat
Mądre słowa tu się rzekły.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
ale jak prowadzi taką gadkę z 3 osobami jednocześnie, to wybiera najlepszego - akurat teraz to nie byłeś Ty i tyle ¯\(ツ)/¯
@mirko_anonim: Bardzo możliwe, że zbiera Followersów na IG poprzez tindera.
Na odległość w tym wypadku mało można zdziałać. Najlepiej się spotykać po prostu. A jak nie chce, nie ma czasu, to warto szukać dalej i ewentualnie traktować ją jako koło zapasowe, bo czasami potrafią się odezwać i zaproponować coś. Także lepiej nie usuwać par XD.