Wpis z mikrobloga

Nie wiem po cholere to zrobilem, ale zaczalem przegladac messengera zony i nie podoba mi sie w jakim tonie sa te rozmowy, bo da sie wyczuc nute flirtu.

@mirko_anonim: Możemy prosić o jakiś przykład? Chodzi nam o to, czy słusznie świrujesz, czy nie.

Nie wiem co mam zrobic, czy poprostu przestac czytac te wiadomosci czy co innego? Probowalem, ale wytrzymalem max 3 dni i ciagle czytam i sie w------m. Jestem
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:

Nie wiem co mam zrobic, czy poprostu przestac czytac te wiadomosci czy co innego? Probowalem, ale wytrzymalem max 3 dni i ciagle czytam i sie #!$%@?. Jestem #!$%@? psychicznie.

No jestes, idz sie leczyc albo nie wiem zachlac z rozpaczy.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Mordo - tylko kwestia czasu aż żonka poczuje motylki w brzuchu do niego i zrobią albo jednorazowy skok w bok albo pójdzie kilkumiesięczny romansik. Finalnie skończy się tym że żonka powie że to był błąd, rozpłacze się i będzie błagać o to żeby było jak dawniej, a ty jej po czasie wybaczysz. Czytałem takich historii setki. Wszędzie zaczynało się od takiego niewinnego pisania, a żonka zawsze tłumaczyła że to
  • Odpowiedz
@mirko_anonim najwyższą formą zaufania jest kontrola, towarzyszu. Przeczytałeś to przeczytałeś, nie rób sobie z tego niewiadomo jakich wyrzutów. Możesz albo dalej obserwować, albo z nią porozmawiać skąd nagle odnowienie takiej znajomości
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Pewnie tysiące facetów mają to co ty. Wykończy Cię to psychicznie. I nic z tym nie zrobisz. Jak zaczniesz działać - rozwalisz małżeństwo. Żona i tak się wszystkiego wyprze. Nawet jakbyś pokazał jej zdjęcia...
Musisz myśleć o dzieciach i tym, że teraz jesteś fundamentem. Dobrze, żebyś nie był sam kumple, rodzina.
Dyskretnie oceń sytuację majątkową czy jak zaczniesz ruchy to wylecisz z rodzinki czy to ty rozdajesz karty.
Wykorzystaj czas do uporządkowania
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: nie czytałem całego, ale spytaj się jej jak dorosłego myślącego odpowiedzialnego człowieka, czy chce ryzykować i z----ć sobie życie zachowując się jak nastolatka bo szuka emocji nie tam gdzie trzeba i tyle. Jeżeli odwali coś głupiego to znaczy że jednak to co było do tej pory to był przypadkowy zbieg okoliczności bo nie miała okazji do tej pory albo już było podobnie ale o tym się nie dowiedziałeś żyjąc
  • Odpowiedz
przykład, jakiś jeden, który pamiętam

[on] No to było niegrzeczne

[żona] Jestem czasem niegrzeczna

[on] I co wtedy?

[żona] Lubię dostać klapsa

@mirko_anonim: Przynajmniej jest szczera. Obserwuj, nie wnikaj za bardzo, nie świruj. Jeśli zaczniesz świrować, to dasz jej przyzwolenie na tego typu akcje.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim dla mnie to flirt tak jak pisałeś. Chyba że tak pisze do innych kolegów od lat i Tobie to pasuje. A Ty głupi jeszcze sobie to próbujesz tłumaczyć, że to co napisała to akurat prawda xd Szkoda mi Cię kolego, ale nie brzmi to za dobrze.

Może postaraj się zastanowić czemu to robi. Może sam ostatnio nie dajesz jej tyle uwagi co kiedyś, albo nawet zwracała na coś uwagę.
  • Odpowiedz
wiem, ze to r---------i nasz zwiazek ze wzgledu na brak zaufania.

@mirko_anonim: brak zaufania jest czymś złym jeżeli jest nieuzasadniony. W Twoim przypadku to chyba, do ciężkiej cholery, jednak jest. Strasznie cię przekręciła skoro sam usprawiedliwiasz się przed jej potencjalnym gniewem.

Normalnie mówisz wprost, że przeczytałeś jej wiadomości i bardzo ci się to nie podoba i chcesz by to skończyła w tej chwili. Że jesteś kompletnie zawiedziony jej zachowaniem, patrzysz
  • Odpowiedz