Aktywne Wpisy

Umeraczyk +10
Ok, n-------m się winem

lubie-sernik +18
Rozstałem się z narzeczoną po 13 latach i mam to w dupie. Jedyne co mnie bardzo boli to, to że wzięła psa. To był jej pies ale strasznie się do niego przywiązałem.
#zalesie
#zalesie

@mirko_anonim: Możemy prosić o jakiś przykład? Chodzi nam o to, czy słusznie świrujesz, czy nie.
@mirko_anonim: Ty masz, ona najwyraźniej nie XD
No jestes, idz sie leczyc albo nie wiem zachlac z rozpaczy.
Musisz myśleć o dzieciach i tym, że teraz jesteś fundamentem. Dobrze, żebyś nie był sam kumple, rodzina.
Dyskretnie oceń sytuację majątkową czy jak zaczniesz ruchy to wylecisz z rodzinki czy to ty rozdajesz karty.
Wykorzystaj czas do uporządkowania
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
@UwagaWykopy
@takJakLubimy
przykład, jakiś jeden, który pamiętam
[on]
Chyba jednak najlepszy sposób to aninimowa p------a do żony tego kolesia, ale z twojego przykładu to wynika, że nie on, ale twoja żona inicjuje świnstewka, także nadal bedziesz mieć problem xD
@mirko_anonim: Przynajmniej jest szczera. Obserwuj, nie wnikaj za bardzo, nie świruj. Jeśli zaczniesz świrować, to dasz jej przyzwolenie na tego typu akcje.
Może postaraj się zastanowić czemu to robi. Może sam ostatnio nie dajesz jej tyle uwagi co kiedyś, albo nawet zwracała na coś uwagę.
I piwa się z kumplem napijesz.
@mirko_anonim: zacząć zbierać dowody pod rozwód z orzeczeniem o jej winie
@mirko_anonim: brak zaufania jest czymś złym jeżeli jest nieuzasadniony. W Twoim przypadku to chyba, do ciężkiej cholery, jednak jest. Strasznie cię przekręciła skoro sam usprawiedliwiasz się przed jej potencjalnym gniewem.
Normalnie mówisz wprost, że przeczytałeś jej wiadomości i bardzo ci się to nie podoba i chcesz by to skończyła w tej chwili. Że jesteś kompletnie zawiedziony jej zachowaniem, patrzysz