Aktywne Wpisy

ChlopoRobotnik2137 +116
Chłop był odebrać paczkę w Lake Hugh’s. Musiał iść z buta z 4.5 km ale w sklepie spotkał miłą panią która go podwiozla na pocztę :) a tera użyczyła tyłu swojego domu i chłop odpoczywa nad jeziorkiem w cieniu a zara idzie popływać kajakiem (。◕‿‿◕。)
#zlomkiemprzezswiat
#zlomkiemprzezswiat
źródło: image_picker_097C788E-479E-458A-A95D-5BA816AF1303-16219-0000016574AA7A2C
Pobierz
saintie +12

Jestem w związku z niebieskim od 2 miesięcy. Wyjechał na dwa tygodnie i w tym czasie opiekuję się jego kotami i pomieszkuje w jego mieszkaniu. Spytałam go czy moja siostra może zostać na weekend. Zgodził się. Koniec końców siostra zdecydowała pobyć przez około tydzień, niebieski się zirytował, bo według niego powinnam go o tym poinformować zanim wyrazilam zgodę. Zastanawiam się czy to nie reakcja na wyrost, bo tak czy siak jego tu nie ma, otrzymałam jego zgodę na jej przyjazd więc jaką różnice robi te kilka dni?
Powiedział, że uważa że nie liczę się z jego opinia, bo robie co chce a to w końcu jego mieszkanie. Ja poczułam jakby mi nie ufał, ale stwierdził że to nie jest kwestia zaufania bo ufa mi w 100%. Powiedział również, że nie powinnam za dużo myśleć na ten temat, że nie jest na mnie zły i że robię z tego większy problem niż jest, ale i tak czuje się z tym wszystkim średnio. W przyszłości taka sytuacja się nie powtórzy, ale ciekawa jestem waszej opinii na ten temat.
#zwiazki #niebieskiepaski
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
( ͡° ͜ʖ ͡°)
xD
Siostrunia won z chałupy, przecież to zero godności, żeby nadużywać czyjejś gościnności, jeszcze u typa, ktorego znasz 2 miesiące xD
@mirko_anonim: Dla mnie totalna abstrakcja, żeby baba po mojej chacie mi węszyła a gdzie jeszcze z siostrą mieszkała xd
Zwłaszcza znając kobiety, że lubią sobie pomyszkować i powydawać opinie na temat tego co mam / bądź nie.