Aktywne Wpisy
n-ke +236
Rankingorze, Legia miała 34 kolejki, żeby udowodnić, że zasługują na puchary. Nie odbierajmy kibicom i piłkarzom GKS prawa do fajnych wspomnień z europy. Zasłuzyli.
#mecz
#mecz

marek2092 +82
A więc szukałem samochodu aż w końcu się coś trafiło,Mazda 3 2008 rok, blacharsko bdb na progach, parę małych wgniotek ledwo widocznych i rysek ale to szczegół, nie ma co wymagać cudow po leciwym samochodzie,LPG zalozone silnik 1.6 chodzi fajnie narazie jestem zadowolony. Wiadome to nie jest jakiś tam extra samochód ale dla mnie wystarczy, oby się darzylo
#motoryzacja #samochody
#motoryzacja #samochody
źródło: temp_file3474078724422662590
Pobierz

1. Nie pisz do byłej
2. Masz bałagan we łbie, zrób porządek w swoim życiu
Ale i tak stawiam diamenty przeciw orzechom że do końca tygodnia napiszesz do byłej i przyćpasz, niekoniecznie w tej kolejności
@mirko_anonim: po dwóch latach od rozstania to najprawdopodobniej już dla niej emocjonalnie nie istniejesz
Na 100% odpisze.
@kasiknocheinmal: twoje pytanie w dużej mierze zawiera samo w sobie odpowiedź ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale to ma sens, jak się przepracowałeś, czujesz się dobrze sam ze sobą. Wiesz co w tamtej relacji wam nie grało. A ta tęsknota to tylko takie stwierdzenie ,,tamta kobieta była wyjątkowa, warto zobaczyć co się stanie, ale są i będą inne wyjątkowe" a nie ,,to ta jedyna bez niej jestem nikim".
───────────
Najpierw ogarnij leb, a potem sie baw w zwiazki. Nie.. nie pisz do bylej, daj jej spokój.
Zeszliśmy się z mojej inicjatywy i to ja prowadzę tą relację. Przy okazji różnych kłopotów nauczyła się pokory. Bardzo dobrze znamy się, rozumiemy swoje uwarunkowania, rozmawiamy