Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim:
Kolejny który myślał że po zaruchaniu zabłysną jupitery a tu nic, nikt brawa nie bije, nie ma medali, za miesiąc o tym zapomni, nieszczęsne ofiary jego bydlaka też.

Postaw sobie jakieś normalne cele w życiu, coś co się liczy, zostaw po sobie coś na tym świecie (byle nie skośne dzieci tych azjatek).
  • Odpowiedz
@Tomba: promowanie puszczalstwa męskiego
Poprostu odwracam rolę i piętnuje męskie łatwe szmatki tak jak wy się dowalacie do kobiet z ciemniejszymi mężami
  • Odpowiedz
  • 0
@Linnior88 kim są rzekomi "Wy"? Widziałaś, żebym miał jakieś pretensje o polki z ciemniejszymi partnerami? Jak nie, to skończ już te wywody farmazoniaro
  • Odpowiedz
  • 0
@Linnior88 proponuję Ci o---------ć się ode mnie toksyku. Obrażać sobie możesz starego w chacie, o ile jakiś z Toba wytrzymuje. Maniery wprost z obory
  • Odpowiedz
@Tomba: ale to w sumie zabawne że raz potraktujesz facetów jak oni kobiety całe życie i nagle kwik słyszalny z drugiego końca kosmosu
Najlepsze że wy nawet nie łapiecie satyry ani ironii
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Ja wyszedłem z małego przegrywu i bawię się na portalach randkowych

To moje nowe zainteresowanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Codziennie klikam w kilka czatów z myślą o jak najszybszym spotkaniu

To daje takiej satysfakcji i pewności siebie że szok, szczególnie jak zapraszają do swojego mieszkania
  • Odpowiedz