Aktywne Wpisy

lubie-sernik +52
Byłem w nocnym klubie z @Arcane89 i jego bylą dziewczyna. Zrobiłem zdjęcia gołych dziewczyn ale rozkminiły to i kazały mi je usunąć.
Ktoś zna apke do odzyskiwania zdjęć na #android?
#sernikpodrozuje
Ktoś zna apke do odzyskiwania zdjęć na #android?
#sernikpodrozuje

Pariashu +48
#igrzyskabebzonow Moze i nie brałem udziału ale i tak się pochwalę co mi się udało w 5 miesięcy osiągnąć bez katowania się dietami. Deficyt miałem 400- 600kcal dziennie zależy jak się czułem i dwa refeedy takie po 3 tygodnie na zerze kalorycznym podczas którego też leciały centymetry z pasa a waga stała w miejscu. Więc same kilogramy są dość mylnym wyznacznikiem. Trzeba dodać mierzenie pasa aby mieć pełny pogląd.
źródło: IMG_4834
Pobierz

#zwiazki #logikarozowychpaskow
Jak sie rózowa głupio obraża na was to reagujecie jakos czy nie? Jak podchodzicie to fochów? Pytam o typową #logikarozowychpaskow. Bo ja np jak rózowa sie obraza, to na poczatku raz spróbuje coś pogodzic, ale jak dalej sie focha to wywalone xD I nie piszemy ze sobą przez dobe bo obrażona o pierdołe. Potem mi pisze, że mi nie zależy na nas. A mi po prostu nie chce sie tracić czas na bezsensowne fochy. Mój znajomy jak ma co chwile jakąś kłótnie to lata z kwiatami i się zastanawiam czy ja jakis bez serca jestem xd. Wiadomo jak ja odwale to co innego ale nie o tym teraz. Tak tak zmien rozówą.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: bardzo dobre podejście, zauważ że potem sama chce się pogodzić... w sypialni xd
A na podstawie znajomego obserwuj jak ona coraz dalej przesuwa granice, robi to bo on jej na to pozwala, potem dojdzie do wniosku że on jest miękka faja i że na początku był inny
@mirko_anonim: Polecam postawić ją przed logicznymi faktami, że właśnie próbuje Cię zmanipulować, wpędzić w poczucie winy, sprawić byś się źle czuł i, że jest to toksyczne zachowanie. Laski często nie zdają sobie sprawy z tego, że tak robią, te gierki manipulacyjne weszły im w krew.