Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#zwiazki #logikarozowychpaskow

Jak sie rózowa głupio obraża na was to reagujecie jakos czy nie? Jak podchodzicie to fochów? Pytam o typową #logikarozowychpaskow. Bo ja np jak rózowa sie obraza, to na poczatku raz spróbuje coś pogodzic, ale jak dalej sie focha to wywalone xD I nie piszemy ze sobą przez dobe bo obrażona o pierdołe. Potem mi pisze, że mi nie zależy na nas. A mi po prostu nie chce sie tracić czas na bezsensowne fochy. Mój znajomy jak ma co chwile jakąś kłótnie to lata z kwiatami i się zastanawiam czy ja jakis bez serca jestem xd. Wiadomo jak ja odwale to co innego ale nie o tym teraz. Tak tak zmien rozówą.

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

na poczatku raz spróbuje coś pogodzic, ale jak dalej sie focha to wywalone xD

@mirko_anonim: bardzo dobre podejście, zauważ że potem sama chce się pogodzić... w sypialni xd
A na podstawie znajomego obserwuj jak ona coraz dalej przesuwa granice, robi to bo on jej na to pozwala, potem dojdzie do wniosku że on jest miękka faja i że na początku był inny
  • Odpowiedz
Potem mi pisze, że mi nie zależy na nas.

@mirko_anonim: Polecam postawić ją przed logicznymi faktami, że właśnie próbuje Cię zmanipulować, wpędzić w poczucie winy, sprawić byś się źle czuł i, że jest to toksyczne zachowanie. Laski często nie zdają sobie sprawy z tego, że tak robią, te gierki manipulacyjne weszły im w krew.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim Znajomy obudzi się pewnego dnia na karimacie w naprędce wynajmowanym mieszkaniu. Więc nie wzoruj się za bardzo. A co do Ciebie - jeżeli stale obraża się o tą samą rzecz to znaczy, że bardzo jej ona przeszkadza i na dłuższą metę jest to dla niej "no go further". Wówczas warto się zastanowić jak to zmienić jeśli Ci zależy. Natomiast jeśli obraża się o miliard różnych rzeczy to znaczy, że Cię
  • Odpowiedz