Aktywne Wpisy

Soothsayer +59
kiedyś może i mieliśmy mało pieniędzy i starczało od pierwszego do pierwszego, ale człowiek wydawał mądrze, na jedzenie, a na lepsze jedzenie od święta, a jak tylko ludzie więcej pieniędzy mają to na co wydają cebuliony? na kurła pieski coraz droższe, na fryzerów dla tych psów (XD), na co chwilę nowe telefny które są takie same, ale mają coraz lepszy i droższy marketing, na jakieś kryptowaluty, na powiększanie ust i penisa i
Amigoyamigo +2
Sasiedzi debile zaczynaja remont po 15:00. To jest normalne? Skonczylem prace, chcialem ksiazke poczytac i jazda
#mieszkanie #nieruchomosci #remontujzwykopem
#mieszkanie #nieruchomosci #remontujzwykopem

Mam problem koliedzy, w poniedziałek rozpocząłem nową pracę i wydaje mi się, że odrazu wpadłem w oko jednej dziewczynie, takiej filigranowej blondynie co ledwo z licbazy wyszła, problem w tym, że mam prawie 37 lat, a wyglądam na maks 24 i ona chyba myśli, że jestem max te 3-4 lat od niej starszy.
#przegryw #blackpill #redpill #takaprawda #rozowepaski #pracbaza
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
1. tylko tobie się wydaje, że wyglądasz na 24 lata. Zwykły błąd poznawczy. Oglądając codziennie swoja mordę po x razy nie dostrzegasz procesów starzenia i wydaje ci się, że wyglądasz cały czas tak samo.
2. tylko tobie się wydaje, że laska na ciebie leci. Zwyczajnie osobom samotnym, prawiczkom, koniobijcom i tym podobnym, pyerdolą się parametry wpływające na odbiór bodźców od płci przeciwnej. W związku z tym w
@mirko_anonim: no to nie wyprowadzaj jej z błędu
W tym, że gdzie się mieszka i pracuje to się ujem nie wojuje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
─────────────────────
─────────────────────
@bojackHorsemanPatataj:
1) nope, to nie tylko moje zdanie, ale i moich 20 paroletnich koleżanek
Po prostu są dla ciebie miłe te wyimaginowane 20paroletnie koleżanki ze studiów. Ale jakbyś próbował do jednej czy drugiej uderzyć to by było "ja nie jestem zainteresowana, bo mam narzeczonego, ale za to moja koleżanka też nikogo nie szuka, bo jest świeżo po rozstaniu"
Z mieszkaniem byłoby bez sensu, bo pary mieszkają razem ( ͡º ͜ʖ͡º)
Jeśli będziesz w to szedł to ciekaw jestem jak bardzo uderzy Cię różnica wieku, temperamentów, może i poglądów, szkoda, że piszesz z anonima, ale jakby był ciąg dalszy to wołaj ^^
@bojackHorsemanPatataj: no cóż, to że ty tak nie masz jak ja mam, to nie znaczy, że inni nie mają tak jak ja
@BlackpillRAW: szkoda, że nie prawdziwe. XD
─────────────────────
· Zaakceptował: RamtamtamSi
─────────────────────
· Zaakceptował: RamtamtamSi