Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim

Mam problem koliedzy, w poniedziałek rozpocząłem nową pracę i wydaje mi się, że odrazu wpadłem w oko jednej dziewczynie, takiej filigranowej blondynie co ledwo z licbazy wyszła, problem w tym, że mam prawie 37 lat, a wyglądam na maks 24 i ona chyba myśli, że jestem max te 3-4 lat od niej starszy.

#przegryw #blackpill #redpill #takaprawda #rozowepaski #pracbaza

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: 2 sprawy.
1. tylko tobie się wydaje, że wyglądasz na 24 lata. Zwykły błąd poznawczy. Oglądając codziennie swoja mordę po x razy nie dostrzegasz procesów starzenia i wydaje ci się, że wyglądasz cały czas tak samo.
2. tylko tobie się wydaje, że laska na ciebie leci. Zwyczajnie osobom samotnym, prawiczkom, koniobijcom i tym podobnym, pyerdolą się parametry wpływające na odbiór bodźców od płci przeciwnej. W związku z tym w
  • Odpowiedz
@mascarponie: 29 here pytany za każdym razem o dowód przy zakupie alko. Na 3 laski zagadane na przystanku autobusowym i zapytane o wiek odpowiedzi były 18,17,20. Ale osobiście mnie to bardziej w-----a niż cieszy.
  • Odpowiedz
1) nope, to nie tylko moje zdanie, ale i moich 20 paroletnich koleżanek ze studiów.

Po prostu są dla ciebie miłe te wyimaginowane 20paroletnie koleżanki ze studiów. Ale jakbyś próbował do jednej czy drugiej uderzyć to by było "ja nie jestem zainteresowana, bo mam narzeczonego, ale za to moja koleżanka też nikogo nie szuka, bo jest świeżo po rozstaniu"

2) widzę, że masz problem z odczytywaniem subtelnych sygnałów z mowy ciała.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: jeśli chcesz być fair to postaw jasno sprawę z tym ile masz lat i elo, niech się dzieje wola nieba, już się ludzie wiązali przy większej różnicy wieku. Powinieneś się raczej cieszyć, że wciąż się podobasz młodym dupeczkom.
Jeśli będziesz w to szedł to ciekaw jestem jak bardzo uderzy Cię różnica wieku, temperamentów, może i poglądów, szkoda, że piszesz z anonima, ale jakby był ciąg dalszy to wołaj ^^
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Jak byłem 2 lata temu w kołchozie to kolesie 22 lata mówili do mnie młody, a ja ich nie wyprowadzalem z błędu, bo mi było wstyd, że w wieku 25 lat robię w kołchozie. Ale i tak jestem przekonany, że wyglądam na tyle ile mam, ewentualnie nieużywany i nieprzepity głos i linia włosów mnie odmładza w oczach jakichś co się nie znają w ogóle. Ja zawsze dobrze zgaduję wiek,
  • Odpowiedz