Anonim (nie OP): Mój rok dzieli się na pore gdy jest ciepło i nawet chce mi się żyć i na taki syf jak teraz, gdzie mam ochotę strzelić sobie serią z karabinu w głowę.
@mirko_anonim: Wychodzi na to, że przesadzasz i próbujesz wszystko zmieścić w jednym tygodniu. Rozpisz sobie wszystko na miesiąc i nagle na wszystko będzie czas. Zamiast rotacji 4 razy w roku, to będziesz miał rotację 4x w miesiącu. No, ale wtedy to już rutyna, a to może się nie podobać.
@mirko_anonim: a nie możesz iść na trening 3x w tygodniu, a odpalić konsolę na godzinkę czy tam dwie, zamiast się od razu w piwniaczaka zmieniać. Na imprezę też można raz w tygodniu wyjść i nic na tym nie cierpi. Za bardzo sobie wkręcasz wszystko, zamiast mieć podejście jak normalny człowiek
@bartt345: odpalać gierki nawet na te dwie godziny się nie opłaca. Szczególnie jak są to dość wciągajace tytuły. No chyba że ktoś lubuje się w szybkiej partyjce w Heroesy albo jakieś RTSy. @mirko_anonim a co do OPa, to też kwestia organizacji czasu i ustalenia priorytetów. Pogodzić wszystkiego się nie da, ale można żyć w miarę różnorodnie, chociaż pewnie mniej intensywnie.
Anonim (nie OP): Oczywiście że dużo ludzi tak ma, jest to związane z pogodą i porą roku, to jest wręcz rwa normalne, a jak ludzi ci napiszą że to jest śmieszne co napisałeś to są to jakieś zamulone osobny które nie wiedza co się dzieje dookoła. Cały świat przecież tak ma, drzewa, zwierzęta, nawet maszyny mają swoje pory roku w których potrafią działać lepiej i gorzej.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
Rozpisz sobie wszystko na miesiąc i nagle na wszystko będzie czas. Zamiast rotacji 4 razy w roku, to będziesz miał rotację 4x w miesiącu.
No, ale wtedy to już rutyna, a to może się nie podobać.
@mirko_anonim a co do OPa, to też kwestia organizacji czasu i ustalenia priorytetów. Pogodzić wszystkiego się nie da, ale można żyć w miarę różnorodnie, chociaż pewnie mniej intensywnie.
─────