Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: bo nie jesteś szefem tylko zwykłym anonkiem
nie masz tej aury której potrzebuje twoja panna
gdyby Elon Musk przyjechał do Polski i pstryknął palcem w kierunku twojej laski, to od razu by podbiegła zrobić mu lodzika
natura
  • Odpowiedz
jak mam z nią o tym porozmawiać?

@mirko_anonim: o czym tu rozmawiać? Przecież ten związek się rozpadnie chwilę po tym, jak ona znajdzie kogoś, kto ją naprawdę interesuje i dla kogo będzie się starać.

Znajdź kogoś, dla kogo jesteś kimś ważnym, a nie tylko tymczasowym zabiciem nudy.
  • Odpowiedz
Po prostu naucz sie symetryzmu w relacjach.

@programista15cm: @mirko_anonim dopowiem tylko ze symetryzm oznacza żeby mniej więcej tyle samo dawać z siebie ile otrzymujesz w zamian

Nie da się poprzez rozmowe zwiększyć jak bardzo ktoś jej sie podoba xD

@Naproksen: rozmowa na ten temat tylko pokaże jaki jest desperat a to automatycznie pogorszy sprawe
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP): @Naproksen
@woskrosenie
@Naproksen
@CloudSpanner
No to mam olać temat? Jak tu cokolwiek zmienić skoro rozmawiać już nie można bo od razu spadnie atrakcyjność? Jest jakieś wyjście z tego? Ona nie zdaje sobie sprawy że mi to ciąży a jak uświadomię to nagle stanę się dużo mniej atrakcyjny? Wtf, jak to poruszyć w takim razie. PS.
  • Odpowiedz
No to mam olać temat? Jak tu cokolwiek zmienić skoro rozmawiać już nie można bo od razu spadnie atrakcyjność? Jest jakieś wyjście z tego?

@mirko_anonim: jest takie powiedzenie "miej w------e a będzie ci dane" jeśli nie ma już kogoś na oku lub nie jest za późno to olewaj ją, zobaczysz wtedy jakie cuda się będą działy. Na początku będzie oczywiście kolejny zalew shit testami typu "czemu nie piszesz do mnie"
  • Odpowiedz