Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim:
Masz sześć lat i robisz sobie drzemkę
Budzisz się, masz sześćdziesiąt, a dzieci stają się tobą
Wieki nie trwają wieków, to oszustwo
Kiedy mówią, że wszystko przed tobą - kłamią, wszystko jest teraz
To nie prędkość światła jest barierą - to prędkość czasu
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:

1. Znajdź hobby, takie które się je uprawia poza domem.
2. Poprzez hobby znajdź nowych znajomych.
3. Poprzez znajomych poznawaj kobiety.

No i wieku 30+ to szybkie randki działają lepiej od apek.
  • Odpowiedz
@kexus512 największe kłamstwo - baw się, na założenie rodziny masz jeszcze czas. Pracuje w korpo, są całe tabuny singli koło 30, ja jestem kilka lat starszy i ludzie z mojego rocznika na tym etapie mieli 1-2 dzieci, o ślubie czy stałym związku nie wspominając
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 9
Anonim (nie OP): @eeemil: akurat wymieniłeś te które robi się w pojedynke xD a nawet jak chcesz znaleźć towarzyszke to skąd weźmiesz na rower/bieganie? na wszystkich forach jest masa spermiarzy przez których się nie przebijesz a jak ty wystawisz ogłoszenie to 0 odzewu

· Akcje: Odpowiedz anonimowo ·
  • Odpowiedz
jak chcesz znaleźć towarzyszke to skąd weźmiesz na rower/bieganie?

@mirko_anonim:

Poprzez hobby znajdziesz nowych znajomych facetów.
Dopiero przez tych nowych znajomych facecetów poznasz nowe kobiety (koleżanki ich
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: znajomy znalazł dziewczyne w grupie gdzie chodzili wspólnie na spacery, wiek 27 lat i nie jest żadnym gigaczadem, wręcz przeciwieństwem bo koleś ma 167cm i waży chyba ok. 150kg
  • Odpowiedz
@mirko_anonim No to przecież jest 257% prawdy!!! Przecież ile pustych ludzi chodzi... Nie mówię tu tylko o puste emocjonalnej... I też oczywiście mam na myśli siebie...
( ͡° ʖ̯ ͡°)()
  • Odpowiedz
Ja bym zaczęła chodzić na wolontariat do schroniska dla zwierząt na wyprowadzanie raz w tygodniu np w sobotę psów na spacery. Masa ludzi i łatwo zagadać bo zwierzaki to taki przyjemny temat i ludzie chętniej o nich gadają. Nie wiem czy takie spacerki organizują schroniska w Twojej okolicy, wiem że u mnie tak i cieszą się one dużym zainteresowaniem a mieszkam w mieście 30k ludzi. Jak nikogo nie poznasz to chociaż zrobisz
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: to może warto coś zmienić w swoim życiu? Jeżeli masz spędzić życie samotnie to niech to życie będzie na Twoich zasadach. Albo może to odwrócenie życia o 180 stopni sprawi że kogoś poznasz.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Sprawa jest ultra prosta. Życie masz jedno, po śmierci nie ważne kto co będzie o tobie gadał. Rób co chcesz, zachowuj się jak chcesz, byle sprawiało ci to frajdę. (oczywiście, w ramach legalności :P).

Śmieszny mnie ten nagłówek pseudo 'artykułu'. W dupie mam czy ktoś mnie nazwie dzieckiem w wieku 30 lat. Jak chcę se pograć w gierki to se pogram. Jak chce wyjść na siłkę to se wyjdę.
  • Odpowiedz