Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: wez sobie cos ogarnij na lęki, bo inaczej, to bedziesz mial pod gorke w zyciu i pomysl o terapii, na lęki polecam jakiś alprazolam, lorazepam - coś w tym stylu, dawki lecznicze, używane z głową i świat staje się od razu piękniejszy.

albo włączała okap to spojrzała się takim wzrokiem na mnie, jak na tym filmie "gruba pijesz?!"

i wtedy zamiast stac jak przestraszony slup, ponawiasz pytanie bez pi3rdolenia,
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): chłopie, mieszkam aktualnie z 3 babą i cieszę się, że tak zrobiłem, bo wreszcie prysł czar "nieskazitelnych różowych pasków".
Każdą babę musiałem uczyć sprzątać. Nic nie potrafią, jedynie psuć i brudzić.

Miałem napisać długi komentarz z historiami i nawet zacząłem, ale stwierdziłem, że nie chce mi się wyliczać tego wszystkiego.

Np. sytuacja sprzed kilku dni. Typiarze nie odpowiada, że na mojej części stołu w kuchni zostawiam sobie nóż, albo jakiś garnek
  • Odpowiedz
@Felixu_enjoyer: Mozliwe i to bardzo. Mieszkałem z wieloma laskami. Ale jedno jest pewne meeega ciezko sie zyje z studentami pod jednym dachem tym bardziej jak mieszkanie nie ma duzego metrażu. Ciągły w---w ze syf w kuchni itp. Miałem kiedys fotki jak sie wyprowadziłem i inni lokatorzy sie wprowadzili (okres przed pandemią) masakra syf kiła i mogiła -
  • Odpowiedz