mirko_anonim mirko_anonim 27.10.2023, 10:33:58 0 + ✨️ Obserwuj #mirkoanonimCzy dopadają was wyrzuty sumienia po latach za to, że coś zrobiliście? Czy raczej jak komuś coś źle zrobiliście to raczej zapominacie o tym? Jak działają wyrzuty sumienia u ludzi?#pytanie─────────────────────· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów· Zaakceptował: digitallord· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko AnonimPokaż spoiler
a.....n konto usunięte 27.10.2023, 10:38:19 via Wykop 0 + Czy dopadają was wyrzuty sumienia po latach za to, że coś zrobiliście?@mirko_anonim: nie. Męczy tylko to że czegoś nie zrobiłem.
programista15cm programista15cm 27.10.2023, 11:08:14 via Wykop 0 + Jak działają wyrzuty sumienia u ludzi?@mirko_anonim: imho tak, ze ludzie ktorzy maja nasrane we lbie daja sobie wkrecic jakies tam poczucie winy.Cale szczescie jestem wolny od takich wad
Czy dopadają was wyrzuty sumienia po latach za to, że coś zrobiliście? Czy raczej jak komuś coś źle zrobiliście to raczej zapominacie o tym? Jak działają wyrzuty sumienia u ludzi?
#pytanie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: nie. Męczy tylko to że czegoś nie zrobiłem.
@mirko_anonim: imho tak, ze ludzie ktorzy maja nasrane we lbie daja sobie wkrecic jakies tam poczucie winy.
Cale szczescie jestem wolny od takich wad