Aktywne Wpisy

blunch +157
#polskiedrogi
#lodz
Tak wygląda chodnik na ulicy Smugowej w Łodzi ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wjazd po przejściu dla pieszych na chodnik, który jest w opłakanym stanie.
#lodz
Tak wygląda chodnik na ulicy Smugowej w Łodzi ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wjazd po przejściu dla pieszych na chodnik, który jest w opłakanym stanie.
źródło: PXL_20251106_093321740.MP
Pobierz
magdalena-gaska +162
Też rzadko kiedy widzicie pieski w autobusie w kagancach? Dodatkowe foto w kom
#psiarze
#psiarze
źródło: temp_file2164114208499255623
Pobierz

@jarokoxu: Nie wiem czy ktoś zauważył ogólnie, ale moja obserwacja jest taka, że od jakiegoś czasu w sklepach stacjonarnych jest znacznie mniej ubrań jak miało to miejsce jeszcze te kilka lat temu. Mam podobnie
Może chcesz codziennie w garniturze chodzić? XD
Są tacy co widzą jak ciuch na wieszaku będzie wyglądał na człowieku, moja teściowa ma takie oko, dostałem ja i synowie już po kilka koszul czy swetrów i za każdym razem efekt jest bardzo dobry, a ja jakbym przeglądał w sklepie pewnie bym danej sztuki nawet nie zauważył. Druga taka to pani w sklepie z koszulami w centrum Land w Wawie.
Ja to muszą przymierzyć i dopiero
@Nemesiss: Chodzi oto, że tu jest polska. Tutaj musisz się dorośle ubierać (cokolwiek to znaczy) bo przecież wiadomo te, te bluzy z kapturem i sportowy ubiór to tylko i wyłącznie dzieciaki noszą. Ogólnie ludzie w Polsce bardzo często zwłaszcza tacy 20+ mają bardzo dziwne mniemanie o modzie i ubieraniu się, męskim
Wgl sieciówki bywają spoko, bo masz tam rzeczy często na czasie. I można się trochę inspirować ale jakość zazwyczaj słaba, więc lepiej ogarnąć coś z innych firm.
Jak się nie umiesz ubrać, to byłbyś w typie niektórych kobiet, co z chęcią w zamian wygodne życie ogarną Cię wizualnie. Wiesz taki stereotypowy facet, co nie