Aktywne Wpisy

nightmeen +79
To jeden z moich ulubionych nieczynnych mostów kolejowych w Warszawie. Kiedy jeszcze tam mieszkałem, przez kilka lat codziennie mijałem go, jadąc ścieżką rowerową do pracy i z powrotem. Z czasem stał się stałym punktem mojej trasy, czymś znajomym i swojskim, do czego człowiek zaczyna się przywiązywać, nawet nie zauważając kiedy.
Lubiłem go fotografować i właśnie w tym materiale chciałem przedstawić zdjęcia, jakie mi się udało mu wykonać. Często zatrzymywałem się obok, patrzyłem na
Lubiłem go fotografować i właśnie w tym materiale chciałem przedstawić zdjęcia, jakie mi się udało mu wykonać. Często zatrzymywałem się obok, patrzyłem na
źródło: DSC_0123
Pobierz
- Staraj się o pracę w IT
- napisz że umiesz sql na poziomie szkolnym (?)
- php
- coś z Java script
Ja nie wiem, czy ludzie czasami żyją pod kamieniem albo w szałasie ostatnie 2-3 lata, ale z drugiej strony w IT? No to normalne że każdy codziennie używa Internetu a większość zapytań czy optymalizacji sql dzisiaj deleguje się AI
- napisz że umiesz sql na poziomie szkolnym (?)
- php
- coś z Java script
Ja nie wiem, czy ludzie czasami żyją pod kamieniem albo w szałasie ostatnie 2-3 lata, ale z drugiej strony w IT? No to normalne że każdy codziennie używa Internetu a większość zapytań czy optymalizacji sql dzisiaj deleguje się AI
źródło: 4466
Pobierz

Jeśli masz władzę (Hitler), pieniądze (Bezos), czy fejm (Mick Jagger) to wciągasz wszystkich czadów lewą dziurką w nosie.
Co ciekawe, to pomału zaczyna też funkcjonować w drugą strone. Taka Cher czy Madonna mają młodziutkich gładkich partnerów i bynajmniej nie ma
@thorgoth: Przecież jego była żona kopnęła go w dupę, zabrała tyle majątku, że teraz jest 3 najbogatszą kobietą w USA (w ogóle zauważyliście, że najbogatsze kobiety na świecie dorobiły się tego na garbie mężów poprzez dziedziczenie/rozwód?) i chwilę później po ponownym ślubie tak samo załatwiła drugiego męża i też go spuściła w kiblu. Bezos teraz jest pośmiewiskiem w mediach, które copuje sterydami i prowadza się z podstarzałą laską,
Gdy jesteś intelektualnie młody myślisz że uroda decyduje o wszystkim; potem dorastasz i okazuje się że o wszystkim decyduje pozycja społeczna; im masz wyższą tym masz większą sprawczość, również w zakresie związków.
A kwadratowa szczęka i dobre geny mogą tylko tą prawidłowość zakrzywiać. Nieznacznie.
Większość facetów raczej od zawsze myśli zupełnie na odwrót, że kobiety to lecą głównie na hajs i fejm, a uroda faceta nie ma zbyt dużego znaczenia. Myślenie takie jak tutaj na tagach to jest zdecydowanie margines.
Dobre geny niczego tu nie zakrzywiają jak się spojrzy na to realistycznie. Kobiety wiążą się z bogatymi, wysoko postawionymi z rozsądku, ale z faktycznego pożądania, prawdziwej chemicznej miłości i chęci urodzenia jak najzdrowszego dziecka
Następna sprawa to jest notoryczne zaburzanie atrakcyjności obu płci. Dla wielu mężczyzn, takich jak ty kobieta szczupła = atrakcyjna. Natomiast facet nie ma kwadratowej szczeny = brzydki.
Tymczasem tak naprawdę jeśli chodzi o Kosiniaka i jego żonę to raczej są na podobnym poziomie atrakcyjności również fizycznie.
źródło: temp_file8920785444907384813
PobierzWas analfabeci powinni na taczkach z powrotem do podstawówki wodzic.
https://wsjp.pl/haslo/podglad/70637/ludzic-sie