Aktywne Wpisy

mirvbel +139
Wykopki zawsze muszą mieć wroga.
Raz celem są p0lki, z definicji roszczeniowe, toksyczne i „tylko czekają, żeby rozwieść się po ślubie i zabrać mieszkanie”. Innym razem lewacy, prawicowcy, ukry, Julki, Oskarki, normiki, psiarze, kociarze, dzieci, rodzice, bezdzietni, kierowcy, rowerzyści, piesi. I oczywiście – Żydzi. Bo przecież jak nie wiadomo o co chodzi, to musi chodzić o nich. Stoją za wszystkim, za mediami, za TikTokiem, a pewnie nawet za tym, że dzisiaj znowu
Raz celem są p0lki, z definicji roszczeniowe, toksyczne i „tylko czekają, żeby rozwieść się po ślubie i zabrać mieszkanie”. Innym razem lewacy, prawicowcy, ukry, Julki, Oskarki, normiki, psiarze, kociarze, dzieci, rodzice, bezdzietni, kierowcy, rowerzyści, piesi. I oczywiście – Żydzi. Bo przecież jak nie wiadomo o co chodzi, to musi chodzić o nich. Stoją za wszystkim, za mediami, za TikTokiem, a pewnie nawet za tym, że dzisiaj znowu

curiousboi +73
Zauważyliście ile młodych #p0lka jest k---a spasionych? Nie mówię o chubby, czy jakiejś lekkiej curvy posturze, ale o j-----m upasieniu i mówię to jako były mieszkaniec UK gdzie w życiu tyle spaslakow nie widziałem.
Co jest przyczyną? #logikarozowychpaskow #pytaniedoeksperta #spektakularnedupsko (snap nie oddaje ale to było potężne Sarajewo)
Co jest przyczyną? #logikarozowychpaskow #pytaniedoeksperta #spektakularnedupsko (snap nie oddaje ale to było potężne Sarajewo)
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

#switch #nintendo
Mam pytanie odnośnie głośności przycisków Switcha czy wersji Lite. Przy dziecku jedyna opcja pogrania jest jak śpi. Do tej pory miałem Xbox one S, ale kurzy się miesiącami, bo nie ma czasu. Pomyślałem, że kupię Switch Lite, żeby chociaż chwilę przed snem pograć. Lite, bo mniejszy, a do TV i tak nie będę podłączał. Kwestia tylko jak głośno to działa i jak głośne są przyciski? Jak ktoś śpi obok to nie będzie przeszkadzać? Ma ktoś doświadczenia?
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim