Aktywne Wpisy

PanMlecz +107

ZygmuntJedyny +26
Jako że niedziela to przypominam, że rosół TYLKO z ziemniakami. #gotujzwykopem #beskidy
źródło: 1000020277
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: 1000020277
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Czy współcześnie ktoś kto stawia jakiekolwiek wymagania, a wiek ma już w okolicach 30, ma jeszcze szanse znaleźć partnerkę bez korzystania z aplikacji randkowych, czy jest to zupełnie nierealne?
Mam swoje zainteresowania, mam wolny zawód, wykształcenie, nie jestem desperatem który szuka kogokolwiek, tylko różowej z którą miałbym coś wspólnego. Bywam w miejscach, w których spotykają się rożni ciekawi ludzie i w moim wieku, i trochę młodsi (festiwale kulturalne, luźniejsze branżowe spotkania i afterparty po nich, nawet eventy na uczelniach itp.), ale nie przypominam sobie jeszcze żebym widział fajną singielkę w "środowisku naturalnym". Zawsze takie dziewczyny są już z kimś.
Szukanie relacji romantycznej nie online chyba jest już bez sensu? Mam też wrażenie, że dzięki aplikacjom praktycznie status "wolny" u kobiety nie istnieje dłużej niż przez tydzień, o ile sama kogoś tylko zechce poszukać.
#rozowepaski #milosc #zwiazki #tinder #badoo #wykop30plus #niebieskiepaski
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Czy aplikacje randkowe to jedyne realne rozwiązanie na szukanie partnerki?
Co do wrażeń z tego, że wolne kobiety nie istnieją i tylko na aplikacjach siedzą to nie jest prawda i generalnie dorabianie sobie filozofii do tego nie ma sensu. Jest to popularne, jest to
@mirko_anonim: Ja to widzę tak (może niesłusznie)
Większość lasek na tego typu aplikacjach filtruje wg pewnych kryteriów (które mało kto spełnia) i w praktyce mamy takie pareto do kwadratu - 5% facetów przyciąga 90% zainteresowania. Jeżeli spełniasz wymogi (często nierealne i wygórowane) większości
@mirko_anonim: ale jakie jest to twoje "naturalne środowisko" i jak duża jest tam przewaga mężczyzn nad kobietami?
czy jesteś pewny że w tym środowisku przebywasz "z ludźmi" a nie tylko "wśród ludzi" tj. wychodzisz gdzieś, posłuchasz koncert / wykłada, może z kimś zagadasz ale to nie jest jakaś głęboka międzyludzka interakcja
@wap_eeL: jesteś w stałym związku od wielu lat prawda ( ͡° ͜ʖ ͡°)?
@calkowitybrakrozumu: odklejka, mówisz o czymś o czym pojęcia nie masz - przez ostatnie 3-5 lat się totalnie pozmieniało, posiadanie konta na tinder to nie jest jakaś aberracja tylko totalna norma, praktycznie KAŻDA