Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
ładnych kilkanaście (jak nie więcej) lat temu miałem pewien pomysł związany z generowaniem obrazów i #si, temat sztucznej inteligencji w tamtych czasach praktycznie nie istniał, bardzo mało osób się tym zajmowało, a ja wchodziłem dopiero do branży #it. to były czasy for internetowych, pełnych pasjonatów oraz zapaleńców i na jednym takim forum przedstawiłem mój pomysł z wykorzystaniem SI i generowaniem obrazów, dowolnie podanych przez użytkownika. Z racji tego że za chudy byłem w uszach zeby taki temat pociagnać i działac to skonczylo sie tylko na przedstawieniu głownej idei i zasadz iałania na tym forum, pamietam ze sporo osób pukało sie w glowę że to nigdy nie powstanie, ze nie możliwe itd. Poddałem sie tej opinii i temat porzuciłem. A co sie dzieje ostatnio - sami wiecie, Mid Journey to praktycznie to co wtedy miałem w głowie, moge tylko miec pretensje do siebie ze nie poszedlem za własnym glosem.

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 1
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: no dobra i co w związku z tym?

generatora sam byś nie zrobił, jak minie moda na te generatory to część projektów się pozamyka i pewnie tylko garść będzie na tym zarabiać

na generowaniu grafiki nie zarobisz tyle co np w bankowosci
  • Odpowiedz