Aktywne Wpisy

bomba4 +200

Skipi1111 +31
No i czas na ostateczne, publiczne wyjaśnienie, dlaczego szanujący się inwestorzy z tagu #gielda plują na was z góry, krypto-wariaci. I nie, nie chodzi wcale o to, że wasz rynek to piramida finansowa napędzana prądem i nadziejami nastolatków. Chodzi o coś znacznie gorszego. O bezczelną kradzież tożsamości.
Wy, krypto-analfabeci, bezczelnie ukradliście nam słowo „GIEŁDA”.
Zamiast ruszyć tymi swoimi przepalonymi od spekulacji mózgami i wymyślić dla tego swojego cyrku jakąś własną, adekwatną nazwę
Wy, krypto-analfabeci, bezczelnie ukradliście nam słowo „GIEŁDA”.
Zamiast ruszyć tymi swoimi przepalonymi od spekulacji mózgami i wymyślić dla tego swojego cyrku jakąś własną, adekwatną nazwę

Mirki, porada zanim w czwartek udam sie do lekarza rodzinnego w czwartek. W minioną sobotę byłem w lesie i nie wiem, czy mnie coś tam ugryzło, ale podczas kąpieli zauważyłem mocno czerwony, wypukły bąbel o wymiarach 3mm x 1mm. Od wczoraj zaczął robić sie czarny (jak krew pod uderzonym paznokciem) i w sumie pierwszy raz mam coś takiego. Nie swędzi to, nie krwawi, ale mam wątpliwość, bo nie pamiętam, czy wcześniej był tam pieprzyk. Czy to czerniak? A może martwica?
Jestem w grupie ryzyka, bo mam jasną karnacje...
#medycyna #dermatologia
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: grap32
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
źródło: c9f40d36c6ed5e7ac6bfbd15aa1d41c2af52d2107ba453ab3beee26a053fb7f0
Pobierz@mirko_anonim: Martwica czerniakowa. Jest po tobie, bratku.
Wracam do was ludziska po konsultacji na internie i u Pani dermatolog, bo wykazaliście się zainteresowaniem w mojej sprawie. :)
Rozpoznano u mnie Łupież Gilberta, a to na zdjęciu jest pierwszą blaszka. Teraz mam mnóstwo wykwitów, a już myślałem, że mam plagę