Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy piwniczak dobrze zarabiający to #przegryw? Zarabiam ok. 30k na rękę, mieszkanie w #warszawa kupione w całości za hajs zarobiony samodzielnie (wychowany w biednej rodzinie), prawie milion oszczędności na koncie, ale...
praktycznie nie wychodzę z domu, zakupy lub żarcie zamawiam z dostawą, pracodawcy nigdy na oczy nie widziałem, pomimo, że siedzibę mają w tym samym mieście. Nie widuję się z nikim oprócz rodziny raz na jakiś czas. Czas wolny spędzam na gierkach i innym szicie. Brakuje mi kontaktów z ludźmi, mam 27 lat, nie mam żadnej możliwości na wkręcenie się w jakąkolwiek grupę znajomych, nie wspominając o niskim social skillu. Jak żyć?

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Jestem w podobnej sytuacji. Znaczy no daleko mi do miliona, ale jak na swój wiek to raczej dość dobrze mi się wiedzie finansowo. Sam sobie odpowiedz na pytanie jak się czujesz. Jak chcesz mieć kontakt z ludźmi, a go nie masz i też nie masz perspektyw na to, aby to się zmieniło to trochę przegryw. Jak coś to jako przegryw z hajsem, poznam chętnie przegrywa z dużym hajsem, więc
  • Odpowiedz