Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: ostatni paragraf to p--------a bzdura. Idz przejdz sie po wiekszym miescie to zobaczysz ile jest par brzydki (a czesto i niewysoki) facet plus naprawde ladna dziewczyna. Wystarczy przestac patrzec na swiat przez monitor.

Prawda jest taka ze kobiety nie lubia mezczyzn zakompleksionych, negatywnie nastawionych i nudnych. Pisze to jako mezczyzna ktory cale zycie jest w depresji, niezbyt piekny, mieszczacy sie w sredniej w absolutnie kazdym z wymiarow. Jakbym sluchal
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: 1. Ma jednokrotnie przyznały mi rozowe racje ze dały w prawo bo opis
2. Może Ci się wydaje, że zadajesz wyszukane pytania, a tak naprawdę zadajesz basic pytania ?
3. Po co ci dużo par? szukasz chyba jednej laski do zwiazku xd?
4. Premium nie ma sensu bo siedzisz tylkko dłużej, jedynie superlajki mają trochę sens, ale i tak patrz punkt 3
5. Bo laski są tym znudzone, jeśli
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Zdajesz sobie sprawę z tego że taka sytuacja jest dokładnie w interesie portali randkowych? Masz płacić i szukać w nieskończoność. Mężczyźni mają zaliczać seryjnie zlewki, brak odpowiedzi, kobiety muszą się męczyć z nadmiarem facetów tak żeby nikogo na stałe nie wybrać. I tak, można się zgodzić z tym że to są portale tylko dla ponadprzeciętnie atrakcyjnych obu płci, tylko że to żaden interes dla portali randkowych. Albo oni pełnią
  • Odpowiedz
@kuperdisco: cytuje:

„Dowiedziałem się jakie szanse ma obecnie u kobiet dorosły, pracujący, dobrze zarabiający, szczupły (ale nie wysportowany), samodzielnie mieszkający i utrzymujący się facet, który jest brzydki. Ta ostatnia cecha to wszystko co potrzeba, żeby być NIKIM w oczach kobiet. Nie ma takiego charakteru, takich zarobków, takich opisów, takich zdjęć, takiej gadki, która to zmieni.”

To jest prawdziwe tylko wtedy, jesli szuka sie kogos w oceanie gowna ktorym sa media
  • Odpowiedz
@Sterling_Archer: Dokładnie tak.
Jeśli jesteś przeciętny z wyglądu, to nie szukasz kobiety na apce gdzie się ludzie wybierają tylko po wyglądzie.
Szukasz w realu, żeby kobieta zobaczyła twoje pozytywne cechy.

Choć ja akurat z sympati mam żonę :⁠-⁠) Ale sympati to trochę inny typ portalu. Przynajmniej kiedyś. Nie wiem czy to jeszcze istnieje w ogóle.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:
Cóż, przekonałeś się na własnej skórze jak działają apki randkowe i czego tam może szukać zwykły mirek. Ciekawe ile lat jeszcze musi minąć żeby zwyczajny przeciętny chłop przestał sobie tym gównem zawracać głowę. Bo mam wrażenie że ciągle mnóstwo mirków jest strasznie zaskoczonych że im na tinderze kiepsko idzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Zdumiewają mnie też ludzie którzy uważają że "tinder i media społecznościowe to
  • Odpowiedz
@Stealth: dokladnie, na tinderze/badoo/whatever najwieksza i pierwsza cecha ktora sie widzi to wyglad (bo zdjecie jest na pierwszym planie), wiec bedzie to pierwszym czynnikiem ktory zdecyduje o tym czy osoba, ktora wyswietli profil bedzie chciala w ogole porozmawiac. W prawdziwym zyciu, szczegolnie w srodowisku w ktorym sie z ludzmi przebywa i ma okazje na przypadkowe, a nie tylko celowe interakcje, mozna wykorzystac inne swoje cechy. Czesto te cechy przewazaja te
  • Odpowiedz
@DestroyersPL: Ale różne kobiety, różne gusta.
Mam masę kumpli. Większość wygląda przeciętnie, a nawet poniżej. I praktycznie wszyscy są w związkach. I to często z kobietami obiektywnie z ligi wyżej niż oni.
A są też tacy którzy są powyżej średniej i nie mogą nikogo znaleźć.
Nie ma reguły.
  • Odpowiedz
@Sterling_Archer: to ty walisz bzdury, te pary ona ładna on brzydki jest śmiesznie mało, a w nowoczesnych parach już to nie występuje. No chyba że jesteś spermiarzem i każda kobieta zawsze jest ładniejsza xD to wtedy oderwanie od rzeczywistości.
  • Odpowiedz