Aktywne Wpisy

maybe +56
Mirki, "fachowcy" kładli mi listwy przypodłogowe. Generalnie wyszło super, no ale - narożniki - zdjęcia w komentarzach. Mówili, że się nie dało tego materiału równo ściąć na 45 stopni i żebym sobie zamówił zaślepki, bo tak będzie lepiej wyglądać. Sęk w tym, że producent nie oferuje do tego konkretnego modelu zaślepek. Jakieś pomysły, jak to zamaskować? Kleili Mamutem, więc raczej nie oderwę. Myślałem wypełnić luki Mamutkiem, wygładzić go jak wyschnie i nakleić
źródło: IMG_4496
Pobierz
KjatanSveisson +37
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Wielu widzi że dzieje się źle ale jak fikną to stracą dobrze płatną pracę w korporacji, a kredyty i leasing trzeba płacić, bo żonka kopnie w tyłek.
Albo zostaną osadzeni o rasizm, lub gejofobie.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
No to przecież żyją. Idą w MGTOW.
I faktycznie - można sobie po prostu postanowić nie brać udziału w życiu, gdzie jesteśmy oceniani i nasza walidacja leży w rękach innych. To przecież nie tak, że istnienie takich problemów wynika bezpośrednio z natury ludzkiej i istnienia potrzeb, na których istnienie nie mamy
Baby korzystają z życia, bo mają level ultra easy. Jakby zrobić zamianę kultury społecznej, że baby znalazłyby się na miejscu chłopów to byłby dokładnie taki sam lament jak od chłopów.
Naturę chcesz oszukać?
Ci strong men, których ubóstwiasz tutaj to po prostu wygrywi, nikt o wisielcach nie wspomina. To coś jak pierdzą na wykopie typu: wyszedłem z przegrywu, to proste, zobacz jak.
A nie zauważa taki jeden