Aktywne Wpisy

lord-nihilus +60
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Jakie marki perfum uważacie za przereklamowane, a które za niedocenione?
Ja nigdy nie zrozumiem fenomenu marki Xerjoff. Żadna z ich kompozycji mnie nie zaskoczyła i nie znalazłem w nich nic szczególnie odkrywczego. Do tego kompletnie nie podobają mi się flakony. Jedynym zapachem, który faktycznie przypadł mi do gustu, jest Erba Pura - ale tylko zimą i na kobiecie, wtedy potrafi pachnieć naprawdę świetnie, no ale nie za tą cenę.
Z kolei Lalique
Ja nigdy nie zrozumiem fenomenu marki Xerjoff. Żadna z ich kompozycji mnie nie zaskoczyła i nie znalazłem w nich nic szczególnie odkrywczego. Do tego kompletnie nie podobają mi się flakony. Jedynym zapachem, który faktycznie przypadł mi do gustu, jest Erba Pura - ale tylko zimą i na kobiecie, wtedy potrafi pachnieć naprawdę świetnie, no ale nie za tą cenę.
Z kolei Lalique

@mirko_anonim: nie, dla laski jest uber atrakcyjne co masz (w domyśle co możesz jej dać) tj. auto, apartament, hajs to duży plus zwłaszcza dla laski co chce zabawę a nie związek
@mirko_anonim: no watpie. Bo jednak jak ktos ma nowe auto to jest jakims wyznacznikiem nie bycia biedakiem, ktory bedzie chcial podzielic ruchunek 100zl na pol...
Druga sprawa to styl zycia. Jak masz drogie auto to pewnie jestes przedsiebiorca, ktory ma czas na rozrywki, wycieczki (tez biznesowe), a nie pracuje w czterozmianowej fabryce i slonce oglada tylko w telewizji, a czasu na spedzanie milo
@mirko_anonim: Czyli klasyfikujesz sam siebie, jako "niewartościowego" chłopa?