Aktywne Wpisy
Mirki co myślicie o modleniu się?
Ogólnie to jakimś zawziętym katolem nie jestem, nie wiem nawet czy wierzę w jakąś siłę wyższą, raczej nie jest to coś naturalnego dla mnie. Ale ostatnio są takie momenty w życiu w których po prostu dobrze jest usiąść w ciszy a monolog wewnętrzny zamienić na „jednostronny dialog”. Nawet na chwilę się odkleić od rzeczywistości, wmówić sobie, że możesz komuś narzekać na świat, zrzucić z siebie odpowiedzialność
Ogólnie to jakimś zawziętym katolem nie jestem, nie wiem nawet czy wierzę w jakąś siłę wyższą, raczej nie jest to coś naturalnego dla mnie. Ale ostatnio są takie momenty w życiu w których po prostu dobrze jest usiąść w ciszy a monolog wewnętrzny zamienić na „jednostronny dialog”. Nawet na chwilę się odkleić od rzeczywistości, wmówić sobie, że możesz komuś narzekać na świat, zrzucić z siebie odpowiedzialność
źródło: IMG_0514
Pobierz
_Alessandro_ +3
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

@mirko_anonim: ale te zwykłe dziewczyny które masz na myśli są o kilka poziomów wyżej od ciebie na rynku matrymonialnym. obecnie dla takiego sredniobrzydkiego robola z fabryki smrodu równym poziomem jest jakaś ulana i przytępawa laska, a nie taka 5/10 szara myszka.
@Pentylion ale p--------o chopie... jak przebrane skoro na aplikacjach tłumy zarówno chopów jak i różowych? Poza tym nie znaczy, że coś
ale myslalem ze mowa o "szarychmyszkach" i "wifematerial", na apkach siedza ludzie z problemami, wybrakowani, zrytą psychika itp (nie wazne jak beda kreowac swoj wizerunek, zazwyczaj ze slabym produktem stoi mocny marketing) wszystkie fajne pary ktore znam to sa przyjaciele z dzieciństwa albo ze szkoly, pierwszy rok studiów, zwykle drugi albo trzeci poważny związek w życiu. Ludzie poznają się w czasie
One za to nie chcą ciebie. Baba nigdy nie chce równego sobie, nawet najważniejszy element w wyglądzie mężczyzny - wzrost. Czy jakaś baba chce sobie równego? XDDD
Zawsze chcą wyższego, a tylko jakieś błędy w matrixie chcą
Ja tym >8/10 nie daje lajkow bo po cholere?
Ideał to taka 6/10 która chce zbudować związek
Na pocieszenie wiekszosc tych szybkich małżeństw nie przetrwa elo
Introwertczne cwele z dobrym sercem siedzą w samotności
@Linnior88, piszesz o sobie? Bo kiedyś pisałaś, że jesteś introwertyczką xD
Zresztą kilka zdań wyżej pisałaś, że głośne baby mają szybko chłopów, a ty też tak
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta