Aktywne Wpisy
zaq22 +11
#gielda
Kapral w marines zarabia 3500 USD
Czy ktoś z was zgodziłby sie wylądować w Iranie i walczyć z dronami za 13k pln/mc
Kapral w marines zarabia 3500 USD
Czy ktoś z was zgodziłby sie wylądować w Iranie i walczyć z dronami za 13k pln/mc
ketonowy_wrak +60

Patrząc na kalkulatory #bezpiecznykredyt to żałuje, że przedłużyliśmy w pażdzierniku wynajem na kolejny rok... Rata przy kredycie BK2% na 25-30 lat 2000-2500 tys. Za taki sam wynajem w #warszawa obecnie 3500. Nawet po 10 latach te raty wyglądają w porzadku. Gdzie haczyk bo nie widze w takim razie opłacalnosci mojego wynajmu? Niech ten ryne w końcu spadnie.
Myslicie, ze do wakacji przyszlego roku zostawią ten kredyt czy największy błąd, że nie skorzystało się z okazji? #nieruchomosci
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
= 2 mln (2.5mln) = 2 000 000 (2 500 000)
2 000 tys i 2000 to dwie różne liczby
@mirko_anonim: matematyka kwiczy, jak nie umiesz poprawnie korzystać z jednostek liczbowych
@mirko_anonim: Nie ma. Jedynie prawdopodobny brak tego kredytu po nowym roku
Szczerze to poprte tym co czytałem w internecie w październiku. Miało spadać po wyborach i nowym roku jak już wyczerpie się bk2. Tylko nie wiedziałem, że to wychodzi lepiej od mojego wynajmu.
To skoro kończy się 01.01.2024 to wtedy nieruchomości będą tańsze przez mniejszy popyt więc jest nadzieja, że zrobiłem dobry ruch sugerując się wykopem?
───────────
@mirko_anonim: To chyba musiałeś czytać @mickpl xD
Z najmem jesteś bardziej elastyczny, nie musisz kupować byleby kupić cokolwiek na 2%.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi