Aktywne Wpisy

Krupier +61
Kiedy ostatni raz widzieliście u kogoś karton na chłodnicy? Ja jakoś parę dni temu, ale wcześniej to chyba już spokojnie z kilkanaście lat nic. Chyba ten patent odszedł w zapomnienie.
#motoryzacja #samochody
#motoryzacja #samochody
źródło: obraz
PobierzJak taka laska może być z takim dziadem? To nie jest fejk, bo znam tą osobę. Też, bez obrazy dla tego gościa, ale to nie jest jego liga. Ja wiem, że często kobiety w PL wyglądają lepiej, od swoich chłopaków. No ale kurde u mnie w firmie 40 letnia managerka (zresztą całkiem fajny m--f) ma lepszego chłopa.
Na korzyść laski przemawia jedynie to, że ona nie ma go nigdzie w zdjęciach, jest
Na korzyść laski przemawia jedynie to, że ona nie ma go nigdzie w zdjęciach, jest
źródło: IMG_6270
Pobierz

Ja myję samą wodą z suniętym napletkiem i zaraz potem przecieram ręcznikiem papierowym. Kiedyś jak myłem mydłem to miałem potem czerwonego żołędzia, był podrażniony, a przy długotrwałym takim podrażnieniu miałem jakieś zakażenie, że wylądowałem u urologa żeby przepisał mi lek.
Skóra jest różna i różnie się zachowuje. Tak samo twarz myję tylko wodą, a potem przemywam octem jabłkowym. Mydło mi wysuszało
na stronie Medonet jest napisane, że wystarczy sama ciepła woda
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
@mirko_anonim: lol? XDDD
If not troll to wez po takim "myciu" przejedz palcem i ten palec podstaw pod nos, a potem sie zastanow co musi czuc rozowa w ustach
Jak pisałem wyżej, myję samą wodą, przecieram ręcznikiem papierowym i nic nie śmierdzi.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny