Wpis z mikrobloga

Czy ktoś jeszcze ma podobny wewnętrzny konflikt?

Jak go prawidłowo rozwiązać?

@mirko_anonim: Po pierwsze nie jest to konflikt wewnętrzny, a zewnętrzny tj. świat wszedł w twoje życie z buciorami i kobietom daje dodatkowe prawa, przywileje, dodatkowe punkty, lepsze traktowanie, większą szanse na dotacje a Tobie to wszystko jest odbierane w podatkach.

Więc to nie jest żaden konflikt wewnętrzny - jako mężczyzna jesteś systemowo i celowo okradany, aby dać te
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ja ogarniam tak, że mam wywalone, czyli można powiedzieć, że opcja izolacja. Co do krótszego życia, to jeden z najdłużej żyjących Polaków udzielił kiedyś wywiadu i jako powód, że tak długo żył podał właśnie, że nie był w związku. I też mam trochę podobnie, bo dla mnie różowa musiałaby coś wnieść pozytywnego do mojego życia, a nie że mieć różową dla samego posiadania różowej
  • Odpowiedz
Rozowych ktore cos wnosza do zycia faceta jest max 5% a te maja i tak ogromne wymagania

@przegryw162cm: wiem, dlatego jestem #przegrywpo30tce z własnej decyzji, bo jestem dobrym materiałem na betabankomat z racji sytuacji materialnej. Ale skoro różowe zakładają, że niebieski ma zarabiać od nich więcej, bo po co im taki, którego by musiały utrzymywać? - to ja zakładam podobnie, bo to jest bardzo racjonalne. Dawniej mezalianse nie
  • Odpowiedz
@przegryw162cm: czyli doskonale mnie rozumiesz, dla nich jesteśmy idealnym materiałem na betabankomat, a ja w czasach szkolnych byłem trochę chadem, bo wzrost się wtedy tak bardzo nie liczył i wiem, kiedy różowa jest zauroczona, a kiedy bierze Cię pod uwagę z braku laku. Nam przegrywom po 30 zostają w zasadzie samotne madki, które szukają betabankomatu, a ja już wolę dawać kasę dzieciom rodzeństwa, niż dzieciom jakiegoś chada xD
  • Odpowiedz
Nie potrafię polubić kobiet na takim podstawowym poziomie, widząc w rzetelnych statystykach ich egocentryzm, szkodliwy wpływ na społeczeństwo, brak empatii, i niewdzięczność wobec mężczyzn

@mirko_anonim: poknales blackpilli masz objawy.

rozwazaniem jest leczenie, zmiana sposobu myslenia
  • Odpowiedz