Aktywne Wpisy
MLeko29 +20
Chuop co od miesiąca robi pompki i się podciąga i czuje się szeroki jak An-225 Mrija, ale w sumie w lustrze nie widać żadnych zmian.
Pewnie zła dieta i słabe geny.
Ale ja nie przegryw. Ja się łatwo nie poddam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pewnie zła dieta i słabe geny.
Ale ja nie przegryw. Ja się łatwo nie poddam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
DFWAFDS +17
#przegryw tak, jestem alkoholikiem. Czy żałuję? W #!$%@? żałuję. Czy kogoś krzywdzę? Tak, siebie. Dlaczego nie chce z tego wyjść? No bo nie potrafię... Że ja ciota? Udowodnię że nie jestem! Jak to udowodnię? Zapisze się na terapię i #!$%@? Ci do tego #alkoholizm
#gotujzwykopem #dieta #zdrowie
Nie ufam ci... to pewnie przez ten awatar...
@voldi: to wcale niepodobne ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chyba baranek. Kupilem dwa baranki i owieczke ale jajca byly juz wyciete ;)
Poza tym nie nadaje się według mnie do większości rzeczy, ani do pieczenia w piekarniku ani do patelni, albo trzeba zrobić jakieś podroby albo w brytfance dusić/gotować.
Ponad to jak sobie kupisz z gospodarstwa to możesz dostać jagnięcinę, w masarni to... kija dostaniesz, bo jak rozpoznasz starą schorowaną owcę
Tak lubię baraninę ale w niedużych ilościach, od małego rodzice mieli barany, potrafię hodować, zarżnąć, wybebeszyć, poćwiartować, oczyścić z łoju i przygotować, raze miałem nawet kiełbasę baranią, świetna sprawa, tzn. szybko się przejada ale pyszna jest.
Nie mam już od lat, bo rodzice
Skoro wierzysz knajpom xd to twoja sprawa, do jedzenia mięsa z barana tez nie zmuszam, ale wiem jedno, jak do nas ludzie przyjeżdżają to nie jeden na noclegach mówił, że nie lubi baraniny a tu się zajada ;)
Ja uważam, że lokali gdzie dobre potrawy robią jest mało, nie wiem jak jest w Anglii ale w Polsce jest bardzo mało, przeciętnej smaczności potrawy w porównaniu do tego co robię w
@Janusz w Norwegii od sasiadki.
Dlatego m.in. tak lubię wracać na Bałkany bo tam jagnięcina jest na każdym kroku.