Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Chyba wracam na tindera po paru latach przerwy. Jak sytuacja teraz wygląda?
Odnajdę się tam jako nieszukająca f*ckboya? Wszelkie rady mile widziane ( ͡° ͜ʖ ͡°) #tinder

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Różowe, z którymi się ostatnio spotykałem i czasem podpytywałem o ich Tindera twierdzą, że wyskakują im wyłącznie f*ckboye. Także ten ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale rozbawiła mnie jedna, która stwierdziła że faceci mają tam dużo łatwiej od kobiet xD
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: A tak na serio, to jeśli chcesz znaleźć kogoś normalnego na apce, to popróbuj trochę bardziej niszowe - nawet nie badoo, ale coś w stylu sympatia, facebook randki, jakiś edarling, przeznaczeni, itd.
Na tych bardziej niszowych ludzie piszą całymi zdaniami i spotkania też są dużo bardziej udane niż te tinderowe, przynajmniej z mojej perspektywy. Tinder się powoli robi strasznym molochem.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @bg_92 Właśnie kilka lat temu dało się znaleźć faceta, który nie liczy że mu wskoczę od razu do łóżka. Ci co na to liczyli to o dziwo byli młodsi ode mnie xD Ale ogólnie źle nie wspominam tej apki

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): Jak nie chcesz fakboja to wyraźnie zaznacz w opisie. Nawet masz tam pełno takich bab, które piszą: NO ONS, FWB, ja już się wyszalałam, szukam stałej relacji opartej na zrozumieniu i akceptacji, nie szukam Piotrusia Pana, gdzie ci dobrzy mężczyźni się podziali, panowie tylko zdecydowane propozycje, mama małego czekoladowego szczęścia, nie zaimponujesz kobiecie AMG a tym jak się o nią troszczysz każdego dnia:*,
szukam niskiego, łysego, grubego.

Myślę, że powyższe
  • Odpowiedz