✨️ Obserwuj #mirkoanonim Co myślicie o przerwaniu studiów, aby wyjechać teraz za granicę w celu podjęcia pracy? Odłożyłbym na studia i nie martwiłbym się pieniędzmi. Miałbym okazję do nauki niemieckiego i angielskiego. Nigdy też nie byłem za granicą. Tyle tylko, że byłby to samotny okres i studia podjąłem później, więc opóźniłbym ukończenie dziennych studiów. W Polsce nie mam zobowiązań ani nikogo. #pytanie
@mirko_anonim: Tak bym zrobił na Twoim i kiedyś na swoim miejscu. Z pieniędzmi zawsze lepiej, a na studiach brakuję. Uważam, że to byłby bardzo dobry ruch z Twojej strony. Proponuję na budowę żeby więcej zarobić.
Anonim (nie OP): @epicentrum_chaosu @programista15cm już wróciłem, bo mi bardzo zależało i wiem, że go dokończę. W takim przypadku będę mieć 28 lat po ich skończeniu.
Środek galerii handlowej w Katowicach, psiara zabrała b--ń bez zabezpieczenia na obiadek. Mimo zwracania uwagi o kaganiec ta udawała głuchą. Zwróciłem uwagę ochroniarzowi, ale ten też tym się nie przejął.
Co myślicie o przerwaniu studiów, aby wyjechać teraz za granicę w celu podjęcia pracy? Odłożyłbym na studia i nie martwiłbym się pieniędzmi. Miałbym okazję do nauki niemieckiego i angielskiego. Nigdy też nie byłem za granicą. Tyle tylko, że byłby to samotny okres i studia podjąłem później, więc opóźniłbym ukończenie dziennych studiów. W Polsce nie mam zobowiązań ani nikogo.
#pytanie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: to ma male znaczenie. Jaki kierunek?
@Niadry
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
@mirko_anonim: co za roznica? sie spotykalem z laska lvl 37 , 5 rok medycyny