Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
prometheusfides +38
Zamknąłem dziś wszystkie pozycje CFD na ropie i wypłaciłem resztę środków.
Przez ostatnie 4 miesiące grałem spokojnie – trochę CFD, trochę akcje. Bez spiny, bez all-inów. W efekcie podwoiłem depozyt. Wszystko wyglądało dojrzale, pod kontrolą, jak trzeba.
I wtedy wjechała ropa i pomysł na „łatwy hajsik”.
Miałem
Przez ostatnie 4 miesiące grałem spokojnie – trochę CFD, trochę akcje. Bez spiny, bez all-inów. W efekcie podwoiłem depozyt. Wszystko wyglądało dojrzale, pod kontrolą, jak trzeba.
I wtedy wjechała ropa i pomysł na „łatwy hajsik”.
Miałem

W nowym budownictwie największe #heheszki z wmówienia klientom, że salon z aneksem kuchennym to dobre rozwiązanie.
Chodzi o to, żeby młodzi w klitkach poczuli się jak włsciciele apartementów które widzą w filmach? #nieruchomosci
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@Capitanero: Potężny bigos pokona każdy wyciąg ( ͡° ͜ʖ ͡°)
spoko jak ktoś gotuje okazjonalnie i ma dietę pudełkową
1. jak ktoś sobie wyobraża jakieś rozmawianie przy robieniu żarcia (częsty argument, chociaż niezrozumiały dla mnie), to albo można rozmawiać, albo korzystać z wyciągu, bo cholerstwo hałasuje niesamowicie na najwyższym biegu, koniecznym do wywiania smrodu ze smażenia
2. wszystko jest fajnie przy drożnej i poprawnie zaprojektowanej wentylacji, problemy się zaczynają gdy takowa jest źle zaprojektowana albo gdy jakiś debil coś do niej
@xentropia: Poszedłbym dalej, po co ci w ogóle kuchnia w takim wypadku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A poza tym robienie szafek nie do sufitu to głupota i strata miejsca.
@Yuri_Yslin: Racja, ten argument to największa odklejka xD
Moim zdaniem aneks to świetne rozwiązanie, a argument o tym, że zapachy się roznoszą po mieszkaniu, to cóż... . Najczęściej narzekają na to ludzie mieszkający na 40 metrach, ale wtedy to zapach roznosi się choćby kuchnia była osobna.
Mieszkanie z osobną kuchnią jest idealne dla starego modelu
CO ZA BZDURY OPOWIADASZ ?!!?!?! wystarczy że kilka razy coś się przydymi albo wykipi czy coś w tym stylu i cały pomieszczenie jest usyfione, tak samo jak pomieszczeniem gdzie się pali faje. Gotujesz np. zupe i ona bombluje i paruje i całe mikrodrorobinki oleju latają w powietrzu przyklejając się wszędzie.
───────────────
Nie wiem jak gotujesz, że po wykipieniu zupy masz całe pomieszczenie do sprzątania? Może przeczytaj dokładnie instrukcję szybkowaru? Bo one potrafią eksplodować rzeczywiście.
Serio, nie widzę