Aktywne Wpisy

annlupin +34
zaczął się tydzień grubego niedźwiedzia to trzeba coś zjeść a co uwas
źródło: annlupin20250413
Pobierz
ppooii 0
#gry #pcmasterrace #farcry #steam
Helo, widzę, ze na steam jest promka na FC4. Grałem tylko w cześć III, średnio pamiętam te grę, jedynie utkwił mi w głowie niezłe popaprany antagonista i fajna muzyka podczas misji z wypalaniem traw( ͡° ͜ʖ ͡°) Czy 4 cześć w 2025 roku dalej będzie grywalna? Mechaniki gry są takie same jak względem poprzednika czy cos
Helo, widzę, ze na steam jest promka na FC4. Grałem tylko w cześć III, średnio pamiętam te grę, jedynie utkwił mi w głowie niezłe popaprany antagonista i fajna muzyka podczas misji z wypalaniem traw( ͡° ͜ʖ ͡°) Czy 4 cześć w 2025 roku dalej będzie grywalna? Mechaniki gry są takie same jak względem poprzednika czy cos

#zwiazki
Jak sobie radzicie z narzekaniami swojej drugiej połówki?
Ja 29 lvl, dziewczyna 26. Jesteśmy ze sobą prawie trzy lata, pół roku temu zamieszkaliśmy.
I kocham ja bardzo, ale z czasem ilość narzekań, która dziennie przyjmuje zaczyna mnie przytłaczać.
W pracy źle, dużo pracy, beznadziejni współpracownicy, małe zarobki.
Po pracy ciagle narzekanie ze boli, jak nie kolano to ząb i tak ciagle coś.
Pogoda w Polsce zła, ciemno, zimno.
Ja wiem, ze w związku trzeba wysłuchiwać drugiej strony i wspierać.
Staram się to robić najlepiej jak mogę.
Ale od jakiegoś czasu mi po prostu brakuje uśmiechu drugiej osoby. Chciałbym aby było bardziej pozytywnie? Nie wiem czy to trochę egoistyczne myślenie.
Będę wdzięczny za wszelkie porady.
Nie chce uciekać z tego związku, chciałbym znaleźć rozwiazanie.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: grap32
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: spoko, ale jeśli dziewczyna OP'a była kiedyś pozytywna a teraz jakoś dopadł ją marazm, stagnacja i trudy dnia codziennego
część osób zwyczajnie tak ma, że wiecznie marudzi i im coś nie pasuje - to się chyba z domu