Wpis z mikrobloga

że ona to ma żal do moich rodziców i że powinni ją przeprosić

@mirko_anonim: czy odpowiedziałeś jej od razu "proszę w takim razie skontaktować się z nimi i nie mieszać mnie w wasze sprawy"?
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @programista15cm chłopie, czasem się czuję jak w domu wariatów...
Co do odcięcia, to kiedyś się bawiłem w takie podejście, ale na dłuższą metę nie o to chodzi. Ludzie nie są zerojedynkowi. Odcięcie musi być psychiczne i trzeba stawiać granice. W ostatnich latach jest mega progres w tym kierunku, ale no im człowiek starszy tym problemy bardziej p----------e ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Dlatego o takich kłótniach się nikomu nie mówi. Rodzice męża dalej mają do mnie żal o jakąś durną kłótnię sprzed 13 (!!) lat i wyciągają to przy losowych okazjach (a poszło o totalną pierdołę, którą po dwóch dniach przegadaliśmy). Taka tam rada na przyszłość.

No ale teraz nawarzyłeś sobie taką sytuację i teściowej już nie zmienisz, pozostaje ucinać temat i ignorować takie odzywki. Możesz spróbować jej powiedzieć, że
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @mirko_anonim uwierz mi, że nie mówiłem o tym nikomu poza tymi dwoma przyjaciółmi. Ale no wiesz, jeśli świeże małżeństwo nagle(!) się wyprowadza to każdy się potrafi domyślić o co kaman ;)

@programista15cm tak jak pisałem ważne okrągłe urodziny. Ona zrobiła mi to super zorganizowała! czuję się w obowiązku odwdzięczyć. A głupie komentarze innych osób mi tego nie popsują.

• Odpowiedz