mirko_anonim
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
2
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
K.....o
K.....o
75
Maly_Jasio
64
GruszkaZembuszka
@mirko_anonim: opowiadanie składa się z 3 czesci: wstęp, rozwinięcie, zakończenie. Nie możesz wystartować z zakończeniem i zadowolony liczyć, ze nie będzie chciała znać poprzednich 2 części.

Trochę nauki przed Tobą. To nie sprint.
12
s.....u
@mirko_anonim: Kiedyś kupowałem i piłem jakąś mieszkankę z apteki w takich podłużnych buteleczkach, czasami one stoją przy kasie. Drogie to było bo chyba z 6 zł takie witaminy na raz to dość sporo, tam była kurkuma i jakieś inne rzeczy nie pamiętam już, różne kupowałem i piłem codziennie. Nie wiem po co to kupowałem ale jak jak wieczorem chodziłem do panny to po dojściu nawet nie wyjmowałem tylko jechałem dalej
6
Niadry
@mirko_anonim: u mnie jest odwrotnie. Podejrzewam że ona nie dochodzi tylko Ci ściemnia. Jest coś w ślinie drugiego człowieka że jak znowu zaczniecie się całować to generał dostaje boosta tak czytałem u mnie działa. I popracuj nad kondycją.
6
K.....o
K.....o
6
Maly_Jasio
6
Leniek
@mirko_anonim: jesli fizycznie jestes wypompowany, to najwyższy czas uderzyć na siłkę i cisnąc kardio
5
kasiknocheinmal
3
msr99
msr99
@mirko_anonim: music podsypac, na sucho to i trawa na nie urośnie. weź sobie coś kup z sildanefil. weź przed. szybciej wrócisz do formy ;)
2
Wszystko_albo_nic
Wszystko_albo_nic
2
Dietetyq
Dietetyq
@Kamokamo: no na pewno byś miał takie szczegóły techniczne w szkole, byś zobaczył jak kondona założyć na banana to max jeszcze by się babka i tak cała czerwona zrobiła
2
mirko_anonim
mirko_anonim Autor
  • adult
2
kasiknocheinmal
2
Bananek2
2
kasiknocheinmal
@mirko_anonim: bo to jest normalne, tak jak normalne jest, że ona ma siłę. Fizjologia nie działa tak samo u obu płci. Pogadajcie może raczej zamiast faszerować się tabletkami. Masz prawo nie być od razu gotowy, a jeśli sam chcesz jej sprawić ponownie przyjemność to macie do dyspozycji jeszcze inne części ciała i zabawki.
1
c.....e
1
luxkms78