Aktywne Wpisy

zwykly_szarak +334
źródło: 1000008426
Pobierz
moll +23
Prawie 13 lat z jednym awatarem i na przestrzeni lat coraz więcej p-----------k do postaci Małej Mi, bo nieeee, nie mogę po prostu lubić bajki Muminki, ja się na 100% utożsamiam z Małą Mi w wersji jej "popkulturowego" odbioru (który nie istniał w takiej postaci w momencie, kiedy wstawiałam ten obrazek na profilowe) i należy mi się z tego tytułu mniejsza lub większa analiza mojej nieskromnej osoby przez pryzmat postaci fikcyjnej plus
Zmieniać czy nie zmieniać obrazek profilowy?
- zostaw jak jest 65.6% (382)
- zmieniaj śmiało 9.3% (54)
- chcę budyń 25.1% (146)

@mirko_anonim: Cucki od redpilla uważają że najważniejsze jest mieć cipę, zalać ją i później łożyć pieniądze na nią i bękarty.
Prawdę piszesz
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
Jak ktos nie wierzy i niech założy fake konto dzieciatej kobiety 6/10 - liczba lajkow porównywalna z poziomem faceta 8/10 bez dzieci
@mirko_anonim: Faceci są tak zdesperowani, że biorą się nawet za dzieciate bo w naszych normach społecznych samotny facet = przegryw ale jeśli masz kobietę, która ma 2 dzieci z innymi typami to niby już tym przegrywem nie jesteś xD.
Sam widzę jak wśród moich znajomych małżeństwa porozpadały się, a i moje obecnie nie jest w najlepszym stanie. Statystyki nie kłamią jest tego obecnie plaga.
Z przypadków które znam, tylko jeden facet znalazł sobie nową
Widocznie jeszcze nie próbowały poderwać mnie.
1. Chad musi wiedzieć, żę jest chadem, kobiety dają to do zrozumienia, będą szukać interakcji z takim facetem. Mój kolega z powyższego przykładu, wysoki, przystojny, wygadany i zawsze było wokół niego dużo kobiet. Rozstał się z żona, kupił psa, po kilku pierwszych spacerach już poznał dziewczynę, juz wiedział jak ma na imie, gdzie pracuję, gdzie mieszka i był ugadany na