Wpis z mikrobloga

@PfefferWerfer: to w Waszym przypadku proponuję wizytę na przykład u dobrej fizjoterapeutki uroginekologicznej, czasem pomagają w takich sytuacjach, czemu nie walczyć o poprawę? w sytuacji opa krwawienie wskazuje na dość fizjologiczną sprawę.
Już kwestie etyczne dotyczące związków (zostaw wadliwą) pomijam, bo to samo można by rzec o "wadliwych" chłopach, którzy w trakcie życia napotykają na problemy z potencją. Bo to, że dziś jesteś sprawny i młody, nie oznacza, że za
  • Odpowiedz
@PfefferWerfer: zajęłam się kwestią fizjologii, o tym było też pytanie. pokręcone relacje i jakość związków, partnerstwa, w których jesteście, to już sami wiecie, co macie. cóż, ja Ci życzę szczęścia i takiej relacji, która nie będzie źródłem wiedzy i stereotypów o wszystkich kobietach i wszystkich małżeństwach, a także takiej, w której takie problemy po prostu się pokonuje razem. Takie życzenia przedświąteczne ode mnie Mirku.
  • Odpowiedz
@Wszystko_albo_nic: Zakładam po prostu, że większość ludzi jest dysfunkcyjna i łatwiej jest trafić na takiego niż na samoświadomą jednostkę po terapii i zdolną do negocjacji i ustępstw. Mi już się nie chce ludzi szukać i poznawać, zrezygnowałem dawno temu i po prostu staram się przeżyć do śmierci.
  • Odpowiedz
zrezygnowałem dawno temu i po prostu staram się przeżyć do śmierci.

@PfefferWerfer: I feel it bro
Nie chce tu pisac o swoim zyciu, jako przykladzie, bo nie lubie sie obnazac w internetach, ale mozna i da sie wyjsc z tego. Tylko nie poddawaj sie tak latwo.
Trzymam kciuki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz