Aktywne Wpisy

forfiterex +93
#krakow #sct #niszczalski
Ci idioci od SCT z Krakowa naprawdę liczą, że obcokrajowcy przed wjazdem do miasta będą się rejestrować xxxD większego odklejenia niż krakusowskich urzedasow to nie widziałem w życiu
Ci idioci od SCT z Krakowa naprawdę liczą, że obcokrajowcy przed wjazdem do miasta będą się rejestrować xxxD większego odklejenia niż krakusowskich urzedasow to nie widziałem w życiu
Jeśli Twój pojazd jest zarejestrowany za granicą, nawet jeśli spełnia wszystkie wymagane normy, musisz samodzielnie zgłosić go do systemu SCT. Podczas zgłaszania będziesz musiał przedstawić kopię dowodu rejestracyjnego pojazdu, podać markę, model i rok produkcji

zlimer +187
Nigdy nie miałem potrzeby, żeby wrzucać tutaj zdjęcia mojego kota. Jednak chłop 30 lvl a ryczy jak p------y
Wczoraj zdecydowałem się na uśpienie mojej 17-letniej Lary. Była ze mną, odkąd skończyłem 13 lat, była dzikim kotem z ulicy, nie oswojonym. Była ze mną na każdym moim zakręcie życiowym a trochę ich już było. Mimo, że ich nie rozumiała to jej mruczenia na moich kolanach zawsze dawało mi chociaż trochę ukojenia. Niby to tylko
Wczoraj zdecydowałem się na uśpienie mojej 17-letniej Lary. Była ze mną, odkąd skończyłem 13 lat, była dzikim kotem z ulicy, nie oswojonym. Była ze mną na każdym moim zakręcie życiowym a trochę ich już było. Mimo, że ich nie rozumiała to jej mruczenia na moich kolanach zawsze dawało mi chociaż trochę ukojenia. Niby to tylko
źródło: IMG_20221101_205433
Pobierz

@mirko_anonim: faktycznie, takie rzeczy się nie działy 5, 50, 500, ani 5000 lat temu.
Takim jak ty powinno się mordy obijac profilaktycznie to może w którymś pokoleniu byście zrozumieli koncepcje trzymania się własnego nosa, poki go jeszcze masz
@mirko_anonim: dużo chłopów od 6+/10 bzyka na wyłączność kilka bab i co zrobisz? Kobiety nie są dla przegrywow. Natura
@mirko_anonim: chyba w Polsce powiatowej....
@mirko_anonim: są ludzie którzy mają wielu partnerów, są tacy którzy mają jednego, są tacy którzy nie mają wcale.
Już zlecieli się obrońcy dewiacji. Jakoś mnie to nie dziwi.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
@kosmita: Na terenie całego kraju.
a jeśli to dla ciebie dewiacja to też grubo xD a pewnie w głębi duszy zazdrościsz
i tak jak napisał kolega @programista15cm nikt z nas nie wziął ich pod obronę, tylko wykazujemy, że prawdziwą patolą jest pisanie anonimowych wyznań o prywatnym życiu jakiejś randomki.
Dobrze, że mnie żadna nie chce i poszedłem w MGTOW, dzięki temu nie trafię na taką.
@programista15cm: We live in a society... jeśli myślisz, że to jak żyją inni nie ma wpływu na twoje życie,