@mirko_anonim: faktycznie, takie rzeczy się nie działy 5, 50, 500, ani 5000 lat temu.
Takim jak ty powinno się mordy obijac profilaktycznie to może w którymś pokoleniu byście zrozumieli koncepcje trzymania się własnego nosa, poki go jeszcze masz
@mirko_anonim: bycie dewiantem > pasjonowanie się życiem osób trzecich
a jeśli to dla ciebie dewiacja to też grubo xD a pewnie w głębi duszy zazdrościsz
i tak jak napisał kolega @programista15cm nikt z nas nie wziął ich pod obronę, tylko wykazujemy, że prawdziwą patolą jest pisanie anonimowych wyznań o prywatnym życiu jakiejś randomki.
@mroznykasztan: i ta przewaga kobiet na 36 mln ile wynosi? 1%? 2? To coś zmienia? Myślisz że dlatego tylu facetów nie ma partnerki? No więc mylisz się. Są faceci którzy mają wiele partnerek. Są też kobiety które mają wielu partnerów.
Już zlecieli się obrońcy dewiacji. Jakoś mnie to nie dziwi.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
@mirko_anonim: faktycznie, takie rzeczy się nie działy 5, 50, 500, ani 5000 lat temu.
Takim jak ty powinno się mordy obijac profilaktycznie to może w którymś pokoleniu byście zrozumieli koncepcje trzymania się własnego nosa, poki go jeszcze masz
@programista15cm: We live in a society... jeśli myślisz, że to jak żyją inni nie ma wpływu na twoje życie,
@mirko_anonim: dużo chłopów od 6+/10 bzyka na wyłączność kilka bab i co zrobisz? Kobiety nie są dla przegrywow. Natura
@mirko_anonim: chyba w Polsce powiatowej....
@mirko_anonim: są ludzie którzy mają wielu partnerów, są tacy którzy mają jednego, są tacy którzy nie mają wcale.
@kosmita: Na terenie całego kraju.
a jeśli to dla ciebie dewiacja to też grubo xD a pewnie w głębi duszy zazdrościsz
i tak jak napisał kolega @programista15cm nikt z nas nie wziął ich pod obronę, tylko wykazujemy, że prawdziwą patolą jest pisanie anonimowych wyznań o prywatnym życiu jakiejś randomki.
Dobrze, że mnie żadna nie chce i poszedłem w MGTOW, dzięki temu nie trafię na taką.