Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Rozstanie z moim partnerem było druzgocącym przeżyciem. Mimo, iż minęło już trochę czasu nie ma dnia, w którym bym o nim nie myślała. Mam nadzieję, że jest szczęśliwy i trzymam kciuki, aby spełnił swoje marzenia.
Jeśli kochasz puść to wolno.

#zwiazki #rozstanie

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Będzie dobrze, płyn z tym co czujesz i jak trzeba to płacz, złość się, wątp w sens czy cokolwiek tam możesz czuć. Nie ma co walczyć z tym co w danym momencie przychodzi. Z czasem będzie lepiej, a na razie rób coś dla siebie na co dzień :)

• Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Zrób to co każda różowa robi --> zaloguj się na tinderze, wybierz sobie jakiegoś kolesia - pamiętaj o tym, że ma być jak najwyższy, ma mieć jak najlepszą twarz i sporo mięśni - i pozwól mu odbyć z tobą stosunek płciowy, dopochwowy.
Jak nie zadziała za pierwszy razem to powtórz to i bierz kolejnego typa.

I nigdy, ale to nigdy nie przyznawaj się przyszłemu stałemu partnerowi do takich wyskoków. Chyba
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Już daj spokój, zajmij się swoim chłopem. Cytat, który dałaś miałby sens gdyby nie było sytuacji w której, po tym wszystkim wracałem kilkukrotnie i starałem się za wszelką cenę naprawić związek. Wybrałaś wtedy coś innego i git, teraz po prostu sobie w tym żyj i spełniaj swoje lub tam Wasze marzenia. GL!

ps. dzięki za kciuki, ale nie musisz ciągle o sobie przypominać xD

• Odpowiedz
Mam nadzieję, że jest szczęśliwy i trzymam kciuki, aby spełnił swoje marzenia.

@mirko_anonim: Nie powinno cię interesować jego szczęście i spełnianie marzeń- zajmij się tylko i wyłącznie swoim życiem, nie jesteście już razem, także miej wyebane i myśl o swojej przyszłości. Trafisz jeszcze na kochającą cię osobę.

nie ma dnia, w którym bym o nim nie myślała

@mirko_anonim: Jak masz w domu jakieś rzeczy, które ci o nim
  • Odpowiedz