Aktywne Wpisy

Czoso +777

Clefairy +23
Tak widzę ludzi co mają ból d--y o brak gier na przestarzałych płytach - sfrustrowani 35-40 latkowie, którzy aby poczuć, że coś posiadają muszą to sobie wcisnąć na zapomnianą zakurzoną półkę.
Sam swego czasu kolekcjonowałem gry, ale po dłuższym czasie doszedłem do wniosku, że jest to bezsensowne. Do tych gier i tak się NIE WRACA, co najwyżej kupuje się za 30 zł na promocji odświeżoną wersję jakiejś produkcji i ogrywa na luzie na
Sam swego czasu kolekcjonowałem gry, ale po dłuższym czasie doszedłem do wniosku, że jest to bezsensowne. Do tych gier i tak się NIE WRACA, co najwyżej kupuje się za 30 zł na promocji odświeżoną wersję jakiejś produkcji i ogrywa na luzie na
źródło: 5851
Pobierz

@roberto07: Porada typu "Jesteś głodny? Zjedz coś."
@mirko_anonim: czyli zdziwiony, ze majac w dupie sąsiadów, oni odwzdzięczają się tym samym XD
Znajdź sobie dziewczynę, zrób dzieci i zaakceptój, że czas poznawania znajomych już się skończył.
────────────
@mirko_anonim: a gdzie ty w Polsce Rumunów widziałeś
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
Ja wyprowadzając się do Niemiec - poznałem ludzi chodząc regularnie na siłownię po 22:00. Ważna jest powtarzalność treningów .
W ciągu dnia na siłowni od 7 do 21 przechodzi 2000 ludzi. Ale po godzinie 22/23 przychodzi te same 7-10 osób . Po roku znałem każdego prawie, spędzaliśmy nawet święta razem i często organizujemy coś razem . Ot moja opcja na poznanie ludzi