Aktywne Wpisy

Mój dziadek pracował, a babcia nie, więc miała czas wychowywać dzieci.
Mój ojciec pracował, a mama nie, więc miała czas wychowywać dzieci.
Ja pracuje i moja żona też bo jak nie zapłacimy raty kredytu to nas bank dojedzie, a z jednej wypłaty to powodzenia życzę.
Moi dziadkowi i rodzice nie mieli kredytu na mieszkanie, dostali od miasta/zakładu pracy.
Mój ojciec pracował, a mama nie, więc miała czas wychowywać dzieci.
Ja pracuje i moja żona też bo jak nie zapłacimy raty kredytu to nas bank dojedzie, a z jednej wypłaty to powodzenia życzę.
Moi dziadkowi i rodzice nie mieli kredytu na mieszkanie, dostali od miasta/zakładu pracy.

Dragnipurake +22
Rano wisiał tu wpis, ale zniknął, więc wrzucam zdjęcie z niego.
Miejsce: Tauron Arena, wczoraj niby zrobione, bo tam jakiś koncert był.
No to w sumie widać, że wrócił do Polski, a przy boku kto? Od tyłu niby wygląda jak Amanda i tak we wpisie było, ale może to ktoś inny?
Choć jeszcze przed rozstaniem było gadane, że Amanda w Polsce na powrót im mieszkanie urządza, więc nie zdziwiłbym się jakby to wszystko było pod
Miejsce: Tauron Arena, wczoraj niby zrobione, bo tam jakiś koncert był.
No to w sumie widać, że wrócił do Polski, a przy boku kto? Od tyłu niby wygląda jak Amanda i tak we wpisie było, ale może to ktoś inny?
Choć jeszcze przed rozstaniem było gadane, że Amanda w Polsce na powrót im mieszkanie urządza, więc nie zdziwiłbym się jakby to wszystko było pod
źródło: kiszak
Pobierz

@mirko_anonim: Nie ma takiej.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
Ja zauważyłam że im większe zaburzenia ktoś ma i jest większym narcyzem tym bardziej krytykuje innych , chill dziewczyno nie słuchaj uwag od ludzi , którzy sami sobą nic nie reprezentują
─────────────────────
· Zaakceptował: razzor91
─────────────────────
· Zaakceptował: RamtamtamSi
─────────────────────
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Zresztą wygląd może w pewnych wypadkach (i oczywiście do pewnego stopnia) nie mieć znaczenia.
Mam w niedalekim otoczeniu znajomą, o której przez parę lat znajomości chyba nigdy bym nie powiedział, że mi się podoba. Niby sympatyczna, ale tu coś nie tak, tam trochę za dużo itd.
Niedawno jednak zauważyłem, że lubię jej towarzystwo, co rzadko się zdarza, bo ludzie
─────────────────────
· Zaakceptował: mkarweta
Taka która dba o pełny brzuch i puste jaja.
───