@mirko_anonim: nic by się nie zmieniło e-kolego. Nic. Ile byś wysiłku nie włożył to efekt byłby ten sam. Tylko wsadziłbyś więcej energii w pajacowanie przed kobietami żeby zyskać jakieś szczątki zainteresowania, które w nic byś nie przekuł. To nie twoja wina, to zestaw genów wybrał za ciebie.
@LezliNilsen geny to nie wszystko.. dużą rolę odgrywa dynamika. Wystarczyłoby by chłopak był na studiach dynamiczniejszy a dzisiaj miałby pewnie żonę i dzieci
@LezliNilsen: bzdury totalne, miałeś słabe karty ale nawet nimi nie zagrałeś bo się obraziłeś i zraziłeś że są ludzie na tym świecie co mają lepsze :P
oczywiście mając kiepskie rozdanie i tak byś mógł nic nie ugrać, ale przynajmniej SPRÓBOWAŁEŚ
a jak Ty się nasłuchałeś i naczytałeś różnych kwestii, a w życiu spróbowałeś prawie wcale albo 2 razy to może tak naprawdę nie jest z Tobą tak źle, ale dałeś
bzdury totalne, miałeś słabe karty ale nawet nimi nie zagrałeś bo się obraziłeś i zraziłeś że są ludzie na tym świecie co mają lepsze :P
oczywiście mając kiepskie rozdanie i tak byś mógł nic nie ugrać, ale przynajmniej SPRÓBOWAŁEŚ
a jak Ty się nasłuchałeś i naczytałeś różnych kwestii, a w życiu spróbowałeś prawie wcale albo 2 razy to może tak naprawdę nie jest z Tobą tak źle, ale dałeś sobie to wmówić?
@pawel030: no ok ale nazywanie zlewkami jakich kolwiek kobiet już mówi o nim kim naprawdę jest xD nie musi ich chcieć ale wypowiadanie się o kimś jak o śmieciu ? Koleś jest ewidentnym problemem dla samego siebie to natcyzik jakiś przekonany że mu się należy top of the top
Koleś się zachowuje jak rozkapryszone dziecko jak mu jakąś nie pasuje to ja nazywa zlewkami Wyobraź sobie teraz laske która o grubszych facetach czy facetach z dziećmi pisze , że taki facet to zlewki Laska już by była wieszana na krzyżu za takie poglądy Mi takich jak on WCALE NIE SZKODA Oni gardzą pewna grupa ludzi w trakeuja dobrze tylko tak zwane Julki
@mirko_anonim: nie wiem czy Cie to pocieszy czy nie, ale uja by sie zmienilo xD Aktualnie tinder to najlepsze miejsce, by kogos poznac, wiec jak masz problemy na tinderze to w realu, by inaczej nie bylo
@mirko_anonim: No dla takich ludzi jak ta osoba umiejętność czytania ze zrozumieniem przerasta i jako pierwsi z ryjem od razu xd szkoda czytać wypociny takich ułomów nawet
Anonim (nie OP): @Linnior88: przecież OP wyraźnie napisał że chciałby jakąkolwiek i nawet od 2/10 dostaje olewki -> czyli chciałby nawet takie ale nawet takie nim gardzą. Gdzie ty masz trollu że on chce jakieś julki czy miss świata ? XDDD
a jak Ty się nasłuchałeś i naczytałeś różnych kwestii, a w życiu spróbowałeś prawie wcale albo 2 razy to może tak naprawdę nie jest z Tobą tak źle, ale dałeś
XD coś w tym jest
Chociaż na tinderze jeżeli pokazywała mi się samotna mamuśka to z miejsca odrzucałem. To nie może się dobrze skończyć przecież
Wyobraź sobie teraz laske która o grubszych facetach czy facetach z dziećmi pisze , że taki facet to zlewki
Laska już by była wieszana na krzyżu za takie poglądy
Mi takich jak on WCALE NIE SZKODA
Oni gardzą pewna grupa ludzi w trakeuja dobrze tylko tak zwane Julki
Aktualnie tinder to najlepsze miejsce, by kogos poznac, wiec jak masz problemy na tinderze to w realu, by inaczej nie bylo
co się chłop spruł bo nie zrozumiał wpisu xD
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów