Aktywne Wpisy

marjanoos +226
Nie ma już ratunku dla osób z mentalnością "z-----------a". I bynajmniej nie chodzi o ciężką pracę, a o szybką jazdę.
Przypadek wypadku na skrzyżowaniu Grochowskiej i Zamienieckiej w Warszawie. Kierująca fordem wymusza pierwszeństwo, wytrąca z drogi toyotę. Ta dachuje i wjeżdża w grupę przechodniów, "wymiatając z planszy" kilkuletnie dziecko.
Odpowiedzialność za wypadek niepodważalnie ponosi osoba wymuszająca pierwszeństwo. Niemniej pojawiają się głosy, że spory procent uczestników ruchu przekracza tam nagminnie dozwoloną prędkość. W końcu dwa
Przypadek wypadku na skrzyżowaniu Grochowskiej i Zamienieckiej w Warszawie. Kierująca fordem wymusza pierwszeństwo, wytrąca z drogi toyotę. Ta dachuje i wjeżdża w grupę przechodniów, "wymiatając z planszy" kilkuletnie dziecko.
Odpowiedzialność za wypadek niepodważalnie ponosi osoba wymuszająca pierwszeństwo. Niemniej pojawiają się głosy, że spory procent uczestników ruchu przekracza tam nagminnie dozwoloną prędkość. W końcu dwa

32cm +25
Mirki
Czasem chcesz się pożalić, ale nie masz do kogo....
Żona chce kupić samochód. Padło na BMW X3, ja mówię lexusa (RX, UX, NX) ale nie bo brzydki lub stary, lub za duży przebieg, ok, gusta są różne...
Więc pada wybór kryteriów samochodu, rocznik powyżej 2017, automat, benzyna, przebieg poniżej 150k. Ustawiam wyszukiwanie, raz na jakiś czas coś się trafia, ale zawsze jakiś powód aby nie jechać, a to dziecko, a to samochód
Czasem chcesz się pożalić, ale nie masz do kogo....
Żona chce kupić samochód. Padło na BMW X3, ja mówię lexusa (RX, UX, NX) ale nie bo brzydki lub stary, lub za duży przebieg, ok, gusta są różne...
Więc pada wybór kryteriów samochodu, rocznik powyżej 2017, automat, benzyna, przebieg poniżej 150k. Ustawiam wyszukiwanie, raz na jakiś czas coś się trafia, ale zawsze jakiś powód aby nie jechać, a to dziecko, a to samochód

@mirko_anonim: nie. nie ma takiej bazy danych do ktorej losowy terapeuta bedzie mial dostep
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
Przecież dzisiaj niemal każdy potrzebuje jakiejś formy terapii, to by znaczyło ze niemal nikt nie może posiadać broni
@amath: to wie specjalista i po wizycie wie czy pacjenta wysłać do psychiatry, czy jest to do załatwienia podczas terapii. Po to idzie do tego specjalisty.
Idąc tym tokiem rozumowania, o którym piszesz, to nikt nie powinien mieć pozwolenia, skoro marginalny przypadek podajesz jako podstawę do całego wnioskowania. Równie dobrze powinno się cofnąć pozwolenie tobie, mi i wszystkim innym, którzy je mają,
źródło: temp_file6174181599000674690
PobierzPrzecież podczas badań do pozwolenia jesteś badany właśnie pod kątem tych chorób psychicznych i zaburzeń.
Czy komuś udało się oszukać lekarza, pewnie tak, czy jest to nagminne I trzeba to jak najszybciej ukrócić nie sądzę.
Nawet nie wiem jak mógłby wyglądać badania których nie da się oszukać. Psycholog musiałaby łazić za tobą przez rok i analizować każde twoje zachowanie.
Chciałbyś coś zmienić, ale w sumie nie wiesz co i jak. Ważne tylko, żeby było trudniej zrobić pozwolenie.
Ps nie jestem myśliwym xd