Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: popatrz na to z drugiej strony - osoby, które dopiero zaczęły swoją przygodę z paczką mogą mieć więcej świeżych pomysłów i wielką chęć sprawienia, by już pierwsza paczka wysłana w ramach paki była wyjątkowa!

Jak ja. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Gorzej może być z realizacją, ale jest presja, by włożyć w nią dodatkowy trud.
ElLama - @mirko_anonim: popatrz na to z drugiej strony - osoby, które dopiero zaczęły...

źródło: IMG_4885

Pobierz
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Z finansowego punktu widzenia, jeżeli na wersję GOLD nie będzie "firewall'a" o którym wspomniał powyżej @Zgrywajac_twardziela - w najgorszym przypadku (a wiadomo, że każdego roku wolontariusz jest potrzebny dla tych dwóch czy trzech osób) potencjalny wolontariusz wyda znacznie więcej niż zapewne wydałby na paczkę Plus czy Light.

Firewall dla nowych na Gold > wyższe koszty dodatkowej paczki dla wolontariusza

Co prawda wolontariusz dobrowolnie zgłasza się na wsparcie, jednakże
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP): @Zgrywajac_twardziela nie zgrywaj twardziela bo po prostu formuła gold zabija magię świąt która zawsze towarzyszyła wykopace.
@faramka

cytowany tekstFormuła gold jest odpowiedzią na oczekiwania uczestników i chwała ekipie #wykopaka za to. Gold dla ludzi pewnych, sprawdzonych, i w pełni zaangażowanych. Blokada golda dla nowych to świetny firewall

No właśnie, formuła gold to idealny sposób na stworzenie kółka wzajemnej adoracji które chce żeby prezenty szły
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:

formuła gold zabija magię świąt która zawsze towarzyszyła wykopace.

To jest tylko i wyłącznie Twoje, raczej odosobnione, zdanie ¯\(ツ)/¯

No właśnie, formuła gold to idealny sposób na stworzenie kółka wzajemnej adoracji które chce żeby prezenty szły "od najlepszych do najlepszych", a wtedy będą się brandzlować fotkami na tagu i sztucznie pokazywać jak
  • Odpowiedz
Magia wykopaki polegała na tym że ktoś wysłał "przeciętną pakę", a sam otrzymał super zajebistą paczkę i wtedy ucieszył się ogromnie i skłonił do refleksji że "za rok będę lepszym mikołajem!"

@mirko_anonim: XDDD
Dlaczego ktoś, kto robi przeciętną paczkę ma dostać zajebistą?
Dlaczego ktoś, kto robi zajebistą paczkę ma dostać przeciętną/niespersonalizowaną?
Dlaczego ktoś, kto wkłada w skompletowanie paczki całe serducho ma dostać prezent za 200 zł, ale kompletnie nietrafiony (czego
  • Odpowiedz
mi to wygląda jakby Cię dupsko piekło że się nie załapujesz do golda, a byś chciał

@Zgrywajac_twardziela: no to nawet nie wygląda, ale sam się przyznał, że tak chce XD

ktoś wysłał "przeciętną pakę", a sam otrzymał super zajebistą paczkę
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: troche nie czaje problemu. Przecież gold różni się jedynie jakimiś tam wymaganiami większymi. Ale czy to znaczy że w każdym przypadku gold będzie mega a wszystko inne ujowe? Proste że nie. Gołda masz od 180 zł w górę a plusa od 120 zł. Ale to nie znaczy że kazdorazowo uczestnicy z plusa będą się mniej starali (wiadomo, zawsze są jakieś "czarne owce).
Równie dobrze ktoś z plusa może zrobić
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Jestem obecnie w Gold i chociaż nie oczekuję, że paczka, którą otrzymam, będzie niesamowita, to moje prawdziwe zadowolenie płynie z samego procesu tworzenia paczki dla kogoś innego. Wkładam w to nie tylko pieniądze, ale przede wszystkim wiele czasu i staranności. Dla mnie cała ta zabawa polega na przyjemności, jaką sprawia mi organizowanie paczki dla kogoś innego, czerpiąc radość z kreatywności i dbałości o szczegóły.

To już czwarty rok z
  • Odpowiedz