Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: w tych czasach to wręcz nie możliwe nie znaleźć baby , więc musisz mieć powalone wymagania , poprostu zejdź z pułapu i przestań szukać modelek
Normalnych lasek jest wszędzie multum
Na przerośnięte ego nie ma lekarstwa
  • Odpowiedz
@Anhed: śmiej się ale taka prawda jak patrzę do czego spermia na wykopie albo jak widzę że obśmiewają normalnie wyglądające kobiety 5 poziomow wyżej od nich to z całym szacunkiem stwierdzam , że problem w wykopach nie kobietach
Zawsze mnie zadziwiało jak facet 2/10 może uznawać że mu się należy 9/10
Tak to potrafią tylko faceci
  • Odpowiedz
@styxu: bo lajkowal pewnie same rury 10/10 lekko brzydsze dawał w lewo to i nie ma lajków na swoje własne życzenie , takich to ja nie żałuję , to tak jakbym ja chciała żeby ktoś mi dał ferrari za nic
  • Odpowiedz
@Linnior88: ale ile facetów tak robi, kilka spierdoksów na wykopie? Wielu nic tutaj nie pisze, myślę że sporo ludzi w ogóle na wykopie nie ma. Nie patrz na to przez pryzmat kilku komentarzy. Wybory pokazały jak wykop jest oderwany od rzeczywistości xD
  • Odpowiedz
@Anhed: skończcie robić sobie kółko samoadoracji i poklepywania się po plecach w końcu , ja próbowałam wyciągnąć na spotkanie nawet bezrobotnych typów z wykopu to nawet oni czuli się na tyle uprzywilejowani żeby szukać lepszych opcji , żaden facet jest nie wart zalowania go
Faceci mają taką mentalność że jak raz zachce ich lepsza od nich to myślą że mają cały świat i mogą przebierać do woli
  • Odpowiedz
@Anhed: facetom brak samokrytycyzmu jak raz typa 4/10 zechce laska 7/10 to on nie będzie wdzięczny losowi że ja ma tylko zaczyna mu kipiec ego i myśleć że sam jest w półce 7/10
  • Odpowiedz
@Linnior88: ale gdzie ja wspomniałem o jakiejś samoadoracji. To ty generalizujesz i na podstawie kilku komentarzy wysuwaz tezę że nie mamy kobiety tylko dlatego że chcemy modelki xD
  • Odpowiedz
@styxu: niski wzrost u kobiety to nie jest jakaś wielka wada , za to znam dużo typów 2/10 którzy jak wyrwali 7/10 to im bila palma w łeb i próbowali dobić do tych 9/10 ale wtedy realia ich uderzały w pysk i próbowali wracać bezskutecznie na stare śmieci
  • Odpowiedz