Aktywne Wpisy
beldziorrr +33
Zauważyłem pod wątkami odnośnie #psiarze kilka razy posty próbujące zrównać psiarzy z kociarzami i przeczytałem kilka mitów i kłamstw.
To teraz kilka słów w ramach waszej edukacji:
1) koty nie śmierdzą. Nasz ragdoll nawet dostał od znajomych przydomek "perwolek", bo pachnie dosłownie jakby był wyjęty z prania. Jak świeży ręcznik. Kot potrafi się myć kilka godzin dziennie. Nie dotyka niczego co śmierdzi, nie zje twojej gównianej lasangi z biedronki, bo ma dużo
To teraz kilka słów w ramach waszej edukacji:
1) koty nie śmierdzą. Nasz ragdoll nawet dostał od znajomych przydomek "perwolek", bo pachnie dosłownie jakby był wyjęty z prania. Jak świeży ręcznik. Kot potrafi się myć kilka godzin dziennie. Nie dotyka niczego co śmierdzi, nie zje twojej gównianej lasangi z biedronki, bo ma dużo
źródło: 1000003579
Pobierz
totem_lesnych_ludzi +135
#ksiazki #czytajzwykopem
w tym wątku wstawiacie okładki (albo tytuły jak sie wam nie chce xd) książek, co do których większość ludzi zachowuje się jakby dobrze znała treść albo autora, ale w rzeczywistości nawet ich nie czytali. Ja zaczynam:
w tym wątku wstawiacie okładki (albo tytuły jak sie wam nie chce xd) książek, co do których większość ludzi zachowuje się jakby dobrze znała treść albo autora, ale w rzeczywistości nawet ich nie czytali. Ja zaczynam:
źródło: sdfgsdfgdfgdfgdfgdfg
Pobierz

Kolejny #speeddate odwołany, bo nie ma lasek. Ogólnie na Śląsku to teraz totalna zapaść. Speed daty w grupach wiekowych <40 nie dochodzą do skutku, bo za mało kobiet, a miejsca dla facetów rozchodzą się w góra 1-2 dni od ogłoszenia - ponad miesiąc przed terminem randek. Czy w całej Polsce jest tak samo kiepsko? #tinder #badoo #randki #rozowepaski #niebieskiepaski #randkujzwykopem
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Jest dramat
─────────────────────
· Zaakceptował: razzor91
@mirko_anonim: Bo jak widać nawet kobiety dobijajace do 40 nie są na tyle zdesperowane żeby PŁACIĆ za możliwość poznania chłopa. Przecież to jest śmiechu warte i praktcznie każda kobieta by wstydziła się do tego przyznać.
─────────────────────
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Powiedziały ci że nie chodzą na onsy, a ty w to uwierzyłeś XD
No więc widzisz jak jest, ciekawy wpis o tych nie zainteresowanych singielkach, sam znam 2-3 takie
Ja singielka od 5 lat, 24 lata i nie chodzę na żadne onsy. Moje koleżanki 23-29 też nie chodzą, więc czemu miałby nie wierzyć?
─────────────────────
· Zaakceptował: razzor91
@mirko_anonim: Ja też ci nie wierzę, bo tym się femonoid po prostu nie chwali.
Chwalą się, chwalą. Jak jesteśmy na imprezach z koleżankami z innych sfer, to od tamtych jedna drugą przebija w onsach. Wszystko kwestia środowiska. Nasze: sport, gry zespołowe, seanse filmowe ze szwedzkim stołem i planszówkami, podróże po Islandiach itp. A tamte kluby i podróże po Turcjopodobnych.
─────────────────────