Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#zwiazki #s--s #rozowepaski

No więc, jakby to zacząć, moja dziewczyna - jesteśmy po 30, obruszyła się gdy zaczeliśmy się wymieniać się fantazjami seksualnymi i propozycjami. Jako że nie chciałem zaczynać tematu 'trójkąta', padła propozycja zabawienia się w 'ginekologa' - tj. widziałem, ups... kolega widział na Internetach taki filmik gdzie aktorki bawią się w pacjentki ginekologa i wkłada się im wziernik do pochwy świecąc latarką - praktycznie widzą szyjkę macicy - gdy moja 'luba' usłyszała tę propozycję tak się obruszyła że gdy padła ta 'propozycja' i wzięła z początku to za żart, gdy okazało się że mówię 'na poważnie' praktycznie przez 3 dni się do mnie nie odzywała - stwierdziła że to gruba przesada i mam zlasowany mózg od oglądania pewnych filmów - że to narusza jej prywatność i autentycznie jest jej przykro że mogłem pomyśleć nawet o tym by oglądać jej wnętrze, uznaje to za 'upokarzające' i godzące w jej 'intymność'.

Autentycznie, przesadziłem?

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: grap32
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

Przesadziłem z propozycją?

• Różowa - masz mózg zlasowany od filmów 53.5% (69)
  • Różowa - poszłabym na to, nie ma w tym nic złego 46.5% (60)

Oddanych głosów: 129

• 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: 30 latki, a komunikacja na poziomie nastolatków. przed takimi wymianami fetyszy powinniście ustalić że podejdziecie do tego bez oceniania (ale każdy ma prawo powiedzieć nie). twoja laska pokazała teraz ogromny red flag, zastosowała karanie ciszą i nadszarpnęła twoje zaufanie. biorąc to pod uwagę oraz to jak bezsensowny jest jej argument(no chyba ze jesteście na etapie gdy tylko trzymacie się za ręce), podejrzewam, ze albo jest niestabilna psychicznie, albo chce
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): ludzie mają różną wrażliwość, ale sądzę, że jej reakcja to gruba przesada. Mogła powiedzieć, że jej to nie interesuje albo zaproponować coś w temacie, ale nie aż tak hardkorowego. Ale 3 dni sie nie odzywać? Beka. A z tym "lasowaniem mózgu od p---o" to sobie nie daj nic wmówić, bo ludziom trochę z tym o--------a. Dużo prędzej jest tak, że znajdziesz p---o, które odpowiada Twoim upodobaniom i tak
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 3
Anonim (nie OP): a, jeszcze dodam do tego co wyżej napisałem. Trzeba być stukniętym, żeby proponować wymianę fantazji, a potem usłyszeć jakąś i się obrazić. Miras, mam nadzieję, że ta laska ma inne zalety ( ͡° ͜ʖ ͡°)

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
·
  • Odpowiedz
@mirko_anonim jeśli nigdy wcześniej nie rozmawialiście o fantazjach/fetyszach i nie jesteście z "klimatu" to powiedziałabym, że to dość gruba propozycja na start.
Szczególnie jeśli padło jako konkretna rzecz do zrealizowania.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: oboje, jesteście słabi. Ale dobrze że temat wyszedł. Ona ma rację że za dużo się naoglądałeś, zwłaszcza jak jesteś w związku. Ale masz rację żexskoro temat zaczęła... I wogóle takie tam posikiwanie, czy zabawa anatomią to właśnie bezpieczne metody pogłębiania w dwójkę integracji małżeńskiej.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): chłopie o tym ginekologu też mam fantazje albo i nie fantazje, bo jak trzeba to rozwieram wargi kobiecie zaglądam.
Co w tym dziwnego? xD Wacka można włożyć a zajrzeć nie?

Czy w seksie są tematy tabu? Można brać kobitę od tyłu, jak zwierzęta, JAK ZWIERZĘTA, ROZUMIECIE? HA TFU, SZOK, ale zajrzeć nie można LOL. Ejjj a wiązać można? przecie to hore ? hore jak curka. A ilu tu fantazjuje
  • Odpowiedz