Aktywne Wpisy

SzalonyOgorek +336
hajsiwo33 +2
#blackpill
Kobieta pod 40, gruba, brzydka. Ostatnie parę lat przeżyłam w samotności, czas na założenie rodziny już mi się kończy, nikt nie jest mną zainteresowany, nigdy nie byłam na randce.. Boli kolejny wieczór spędzany samotnie i niespełnione marzenia o posiadaniu partnera, dzieci i spełnieniu s*ksualnym.
Faceci patrzą głównie na wygląd - taka prawda.
Kobieta pod 40, gruba, brzydka. Ostatnie parę lat przeżyłam w samotności, czas na założenie rodziny już mi się kończy, nikt nie jest mną zainteresowany, nigdy nie byłam na randce.. Boli kolejny wieczór spędzany samotnie i niespełnione marzenia o posiadaniu partnera, dzieci i spełnieniu s*ksualnym.
Faceci patrzą głównie na wygląd - taka prawda.

#zwiazki #s--s #rozowepaski
No więc, jakby to zacząć, moja dziewczyna - jesteśmy po 30, obruszyła się gdy zaczeliśmy się wymieniać się fantazjami seksualnymi i propozycjami. Jako że nie chciałem zaczynać tematu 'trójkąta', padła propozycja zabawienia się w 'ginekologa' - tj. widziałem, ups... kolega widział na Internetach taki filmik gdzie aktorki bawią się w pacjentki ginekologa i wkłada się im wziernik do pochwy świecąc latarką - praktycznie widzą szyjkę macicy - gdy moja 'luba' usłyszała tę propozycję tak się obruszyła że gdy padła ta 'propozycja' i wzięła z początku to za żart, gdy okazało się że mówię 'na poważnie' praktycznie przez 3 dni się do mnie nie odzywała - stwierdziła że to gruba przesada i mam zlasowany mózg od oglądania pewnych filmów - że to narusza jej prywatność i autentycznie jest jej przykro że mogłem pomyśleć nawet o tym by oglądać jej wnętrze, uznaje to za 'upokarzające' i godzące w jej 'intymność'.
Autentycznie, przesadziłem?
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: grap32
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Przesadziłem z propozycją?
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
·
Szczególnie jeśli padło jako konkretna rzecz do zrealizowania.
Co w tym dziwnego? xD Wacka można włożyć a zajrzeć nie?
Czy w seksie są tematy tabu? Można brać kobitę od tyłu, jak zwierzęta, JAK ZWIERZĘTA, ROZUMIECIE? HA TFU, SZOK, ale zajrzeć nie można LOL. Ejjj a wiązać można? przecie to hore ? hore jak curka. A ilu tu fantazjuje