mirko_anonim
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
0
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
k.....a
@mirko_anonim: zapytać kogoś o fantazję, dostać szczerą odpowiedź i się za nią obrazić... nie wiem... nie wiem. Następnym razem na takie pytania odpowiedziałbym "a weź s... się obraź!"
25
AnonimoweLwiatko
9
jalop
@mirko_anonim dobrze dla Ciebie, że nie poczytała o czymś podobnym w drugą stronę (✌ ゚ ∀ ゚)☞
7
baal80
baal80
Dla takich ananasów jest nawet specjalny tag #przegiolemco
5
czescmampytanie
4
mirko_anonim
Anonim (nie OP): a, jeszcze dodam do tego co wyżej napisałem. Trzeba być stukniętym, żeby proponować wymianę fantazji, a potem usłyszeć jakąś i się obrazić. Miras, mam nadzieję, że ta laska ma inne zalety ( ͡° ͜ʖ ͡°)

─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
·
3
xentropia
@mirko_anonim jeśli nigdy wcześniej nie rozmawialiście o fantazjach/fetyszach i nie jesteście z "klimatu" to powiedziałabym, że to dość gruba propozycja na start.
Szczególnie jeśli padło jako konkretna rzecz do zrealizowania.
2
R.....n
1
mirko_anonim
mirko_anonim Autor
  • adult
0
W.....l
W.....l
@mirko_anonim: oboje, jesteście słabi. Ale dobrze że temat wyszedł. Ona ma rację że za dużo się naoglądałeś, zwłaszcza jak jesteś w związku. Ale masz rację żexskoro temat zaczęła... I wogóle takie tam posikiwanie, czy zabawa anatomią to właśnie bezpieczne metody pogłębiania w dwójkę integracji małżeńskiej.
0
Dietetyq
Dietetyq
@mirko_anonim: gruba dewiazja i co przy tym "badaniu" byś się masturbował czy jak ma to wyglądać?
0
mirko_anonim
mirko_anonim Autor
  • adult
0
Zabojcza_Rozowa
0