@mirko_anonim: w sumie mi kiedyś coś takiego zrobiła laska w gimnazjum, ale nie wpadla na to, że ja przejrzalem, że to ona. Zdałem test rzutem na inteligencję, a nie wiernością. Ale ogólnie ma to sens co piszesz.
@sberatel: co to ma do rzeczy xD przecież po to się spotykacie, aby dowiedzieć się jakimi osobami jesteście, jakie macie wymagania wobec partnera, cele w zyciu... No i oczywiście czy jesteście lojalne xD.
@PukierCud3r: puszczalskie laski są o wiele bardziej prytne i obrotne , mało tego nawet najlepiej wychodzą za mąż dzieki wrodzonemu sprytowi Takie k--------a najczęściej mają dobrze zarabiających mężów i bogatych a co sobie pouzywaly za młodu to ich , nikt im otworu na dole tam nie zmierzy
najszybciej śluby pobrały te które ciągnęły druta w clubach w kiblu
@Linnior88: to, że najszybciej takie wzięły ślub nie potwierdza twojej tezy -
laski które mają jakieś morale zazwyczaj są same
może ciężko ci to zaakceptować, ale jeśli kobieta coś sobą reprezentuje i nie straszy przesadnie z wyglądu, to nie musi długo czekać na partnera, no chyba, że ma wymagania z kosmosu, to inna sprawa
@PukierCud3r: to tak nie działa , no wątpię żeby laska która mówi przy innych laskach że nie wyobraża sobie oglądać jednego uja do końca życia a później kochaniuje swojemu bogatemu chłopakowi , coś sobą reprezentuje Laski które szybko biorą śluby to najczęściej obrotne bajerantki a laski które mają naprawdę olej w głowie unikają związków ślubów bo wiedzą że to fejk
@PukierCud3r: dziwnym trafem z moich szkolnych koleżanek , 2 najgorsze k--------a i chamki bez empatii dorwały kolesi z własnymi firmami a jedna bardzo fajna i miła ciągle ma jakieś faile ze związkami , w głównej mierze to trzeba mieć charyzmę i gadane , skromne laski umówmy się często tego nie mają
Anonim (nie OP): Większość z nich tylko czeka aż pojawi się lepsza opcja. Dodaj ile z nich jest niezrównoważonych czy z problemami osobistymi, wtedy to już w ogóle atencja dla takich jest jak powietrze. Kumpel, simp bo inaczej nie można go nazwać, kilka lat utrzymywał kontakt z jedna laska i kiedy zakończyła związek, to następnego wieczoru spała u niego
zupełnie jakbyś miała ból z tego powodu, że tobie się nie udało Prawdą jest, że jeśli się coś od siebie wymaga, to trudniej jest znaleźć osobę, która zrówna naszym wymaganiom, bo nie wystarcza, że ktoś ma dwie ręce, dwie nogi i głowę Ale jak
@PukierCud3r: wiesz ilu facetów z kasą w życiu olalam bo mi nie pasowało ich zachowanie ? Nie projektuj swojego przegrywu na mnie Ja mam do siebie szacunek i to wartość nadrzędna
Kupiłem trochę pierwszy raz w życiu ETF. Wchodzę co chwila i patrzę co się dzieje, ale w porównaniu do śmieciuchów to tak się czuję jak na zdjęciu. To tak zawsze u Was? Znaczy się, u nas jest? Co robicie aby podbić emocje? Adrenalinę? Jakiś sport czy co?
@mirko_anonim: A jakby do CIebie napisala Megan Fox na numerek, a Ty niebylbys z nimi w zwiazku to bys nie poszedl?
Na czym piszesz? Nie widać że fake?
Takie k--------a najczęściej mają dobrze zarabiających mężów i bogatych a co sobie pouzywaly za młodu to ich , nikt im otworu na dole tam nie zmierzy
Ale skrajność xD
@Linnior88: to, że najszybciej takie wzięły ślub nie potwierdza twojej tezy -
może ciężko ci to zaakceptować, ale jeśli kobieta coś sobą reprezentuje i nie straszy przesadnie z wyglądu, to nie musi długo czekać na partnera, no chyba, że ma wymagania z kosmosu, to inna sprawa
Laski które szybko biorą śluby to najczęściej obrotne bajerantki a laski które mają naprawdę olej w głowie unikają związków ślubów bo wiedzą że to fejk
────────────
zupełnie jakbyś miała ból z tego powodu, że tobie się nie udało
Prawdą jest, że jeśli się coś od siebie wymaga, to trudniej jest znaleźć osobę, która zrówna naszym wymaganiom, bo nie wystarcza, że ktoś ma dwie ręce, dwie nogi i głowę
Ale jak
Ja mam do siebie szacunek i to wartość nadrzędna